"Nothing Can Came Between Us"

Za koncert sam izabrala vintage kariranu kosuljicu sa velikim puf rukavima,kragnom oko vrata,a i volanom iznad grudi .Tako da bi nakit bio suvisan.Kosuljica je kupljena u Stockholmu u Cheap Mondey radnji,ali na vintage odeljku.Volim koncept Cheap Mondey-a.
 Suknja crna strukirana,koja je kupljena na Naylonu za 100 din.Kozne braon cizme do kolena isto sa Naylona,kupljene 2008.Cizme su model iz 80`tih, sto se da videti po podpetici koja je cak uokvirena malom lajsnom."Cok Chic,Cok"~)
 Crnu koznu torbicu sam nasledila od mame,iz njenih studentskih dana.Posto je moja mama zivela u Kijevu u Sovjetskom Savezu,torbica je narucena da joj neko donese iz Engleske.To je tada bila praksa.Torbica ima pozlacene male nitne i marke je Jennifer Morre.Iskreno, ne znam da li to danas nasto znaci i da li je uopste nekada znacilo~~)))
Kaput je kupljen u "Slicu"prosle zime.Ali o njemu vise neki drugi put. I za kraj, roze sesiric "Monki",jedan od moji omiljenih brendova koji sam otkrila u Copenhagen-u.I od tada ga strasno pratim!!!

You Might Also Like

5 коментара

  1. hellohellohello darling***

    a Monki sesiric je <333333

    ReplyDelete
  2. Da, Monki je jako cool!!!Skoro pa sve bih zelela da imam od njih.Zadnji put sam se zagrejala za cizme A la David Bowie, era Ziggy Stardust~~)))

    ReplyDelete
  3. Što si ti meni lepa i neobična, naravno na onaj fenomenalan način, da ne shvatiš pogrešno :D

    ReplyDelete
  4. Jaoo hvala ti puno!!Ja sam pocela tek ove nedelje da pisem,tako da se nadam da ces me tek videti.Za sada bi se moglo reci da na mom blogu nista jos ni nema~~)))

    ReplyDelete
  5. Nema na čemu bre :)
    Radujem se budućim postovima i srećno sa blogovanjem ;) :*

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.