Print Suitcase!


   Ovo su slatke male sitnice koje sam nasla prosli mesec na nylonu!!
Jako sam bila srecna,mislim i sada sam jako happy, kada sam nasla koferce za kazete.Retro koferce sa cveticima za 100 din, jako je dobro ocuvano i u njega stane 12 kazetica.Tako da super!Sada ce mi sve kazetice biti lepo na jednom mestu.Torbica pastelene bele boje,sa zlatnom kopcom za 200 din,podmetaci za case sa ruzama za 100 din,podmetaci sa znamenitostima Pariza za 100 din,dve masne za kosu za 100 din,matroska ili babuska za 50 din,privezak za dugacki lanac u obiku mafina za 20 din i porculanski mali zeka za 50 din.
   Nylon je bas super buvljak i mogu reci da ne zaostaje puno za nekim drugim buvljacima.Cak sam pocela i cd singlove da nalazim,sto sam pre mogla samo na Zapadu!!Za mene je to velik plus!!
   Nekom nije bitno,ali meni je jednostavno bitno.Svaka roba nadje svoga kupca!!

You Might Also Like

3 коментара

  1. Preslatke stvarcice.

    FOLLOW:
    http://immortality-passion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nas buvljak u Novom Sadu je super.Moze svasta da se nadje,ali moram reci,da se po nekad skoro vratim kuci i praznih ruku!!!

    ReplyDelete
  3. Sladak ulov! Moramo ici uskoro na najlon! :D Ali tako je-nekad svasta nadjes a nekad bas nista...treba jednom da organizujemo posetu ciganskoj pijaci u Bg-u. Moja drugarica tamo nadje uvek svasta zanimljivo i jeftino... <3

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.