Magic Friends

           I tako je Black Jesus poslao cara Leonarda u Soho Amsterdam, aprila 2010.Toliko me vezu secanja za taj monenat,da reci cu samo da sam za svaki Leov postupak i rec umirala od smeha.
           Secam se bas tog osecaja da se nismo mogli odvojiti jedno od drugog.  Saletu mom nista nije jasno bilo, cak mislim da je u momentima bio dosta ljut, pa je odlucio da sto pre odemo,sa tog mesta gde je meni tako lepo.Kao i uvek,posesivnost je proradila!!!
          Ali nase prijateljsto nije tek tako moglo biti pokidano, a tek je pocelo!! Stalno smo se dogovarali oko mog dolaska,pa i njegovog za Exit 2010, ali nista nije bilo ostvareno do ove 2011.
          Tada smo se opet videli za Queen`s day. Nasli smo se ispred Soho-a, gde je bila velika zurka i guzva,ali ja sam videla tu ludu plavu frizuru odmah.Jako smo vristali.
Sale je isto osetio da je nase poznanstvo, koje se pretvara u pravo prijateljstvo,jako snazno, pa je i sam poceo da zove Lea kod nas u goste. Ostalo je istorija, jer je Leo proveo mesec dana kod mene u mom stanu.Poceo je avanturu sa Amy Winehouse,pa zavrsio svoj raspust na Exitu 2011.
           On je od tada moj veliki prijatelji i jos veca prijeteljica!!!
Cekam Novu godinu,jer je moguce da opet dodje.Videli smo se i sada u Holandiji,ali sve je tako proleteo,da smo morali da zakazemo novi i ne planirani njegov dolazak za Novu 2012.
   
The Shining
 Amy Winehouse, Belgrade Serbia
Leonardo and me in Belgrade,Knez Mihajlova street
Exit festival 2011 day 1, Novi Sad, Serbia
Exit festival 2011,day 1
Exit festival 2011 day 4.Game Over

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.