Step Back in Time

Dobitnica Giveaway-a je Sladzi, RANDOM.ORG je izabrao njen broj 11.Cestitam!!











Vucko magnet iz Sarajeva koji mi je Hajdi kupila.Kada sam ga videla mojoj sreci nije bilo kraja.Sada ima posebno mesto u mojoj kolekciji magneta koju ste mogli videti u ovom postu picece-of-me
Za slikanje Vucka su me zamolile hypnoticmushroom i knjiga, macka i ormar.


l wore: Jumper NEXT from Copenhagen, Skirt Asymmetric Killah, Boots River Island from ASOS, Bag Fafi for Adidas, Tights Zara, Sunglasses Miss Sixty, Leather Vest L.O.G.G. by H&M from NY, Necklace is the present, Belt Wrangler is the present from Sasha

         Meni je moja suknja sarmantna, a i zanimljiva i mislim da se pokazala kao dobar povod za malu pricu o njenom uspehu. Uspehu, da se trensformise i uvek ima malu ulogu u nekom od outfita.
         Asimetricnog kroja, a njena podstava je jos vise ulepsava sa velikm cvetnim motivom. Suknju obicno izvedem u dnevni outfit, jer je neverovatnog laganog kroja. Po malo i leprsava, ali joj teksas daje cvrstinu i formu. Ima dva prednja dzepa i mesto za kajis, a sami savovi su dosta starinski usiveni.
         Kupila sam je 2007. u Novom Sadu u Miss Sixty radnji i dugo sam je posecivala da vidim da je neko nije kupio i na kraju sam je kupila na snizenju. Nista lepse!
         Mislim, sigurno se vecina Vas koji se bave modom pita, sta ce meni te marke stvari, ali evo odgovora.
Pre sam nalazila po nesto u tim radnjama ili je to bio sudbonosan sastanak sa tim stvarima.Ne znam!
Pre sam bila, i mladja i ludja, pa sa mislila da cu za te pare dobiti kvalitet i tako to.
Meni su sve te markirane stvari ostale iz tog mog vremena ludila. Mislim, da za vecinu stvari koje sam Vam pokazala nisam pogresila, sto sam u nekoj mojoj modnoj proslosti bas to zelela.
Sta Vi mislite? Bas me zanima!
Tako isto i ove naocare u ovom postu.Po malo su tako oldish, a opet sa ispisani slovima i to svetlo plave boje.U njima se vide moje oci.Nisu zatamljene i tamne.To mi je bitno!!
Verujte mi, ja nisam ponosna na te sve marke. Ne nikako!! Ali opet to ne znaci da, ako naletim na neku stvar koja moze da ima sto transformacija ona mora biti moja ma ko god da je to sivao!!
          Ja se samo sluzim stvarima koje posedujem u svom ormaru i gledam da svaku stvar iskoristim ne neki novi ili stari nacim. Moda je gde nema pravila i drustevenih predrasuda.Volim da sve bude potpuno nezavisno od vodecih trendova i sledim svoj instikt, cak i kulturu sopstvenog nasledja.

You Might Also Like

22 коментара

  1. Ovaj poslednji pasus si baš fino sročila i potpuno se slažem sa tobom!;)
    Suknja je stvarno skroz zabavna i neobična. A u džemper sam zaljubljena.<3

    ReplyDelete
  2. Yupieee presretna sam zbog giveawaya i kao sto sam vec napisala u mailu, uljepsala si mi dan :))) PUNO PUNO HVALA!!!
    Kombinacija ti je kao uvjek razigrana i skroz vesela! I ja bi ti otela taj dzempercic, tako mi je sladak! :)
    A sto se tice markiranih stvari, dok sam bila mladja priznajem nisam imala novce za to :) a sad nekako bas uzivam u pronalazenju super komada po nizkim cijenama, nebitno u kojoj radnji :)

    ReplyDelete
  3. To je točno, da slijediš sebe, uvijek si posve svoja, tako i ovaj put, suknja je odlična, boje si divno ukombinirala. Nemam ništa protiv markiranih stvari, samo mi je užasno kad to ljudima postane opsesija i kad nikada ne obuku ništa a da nije markirano. Vrlo često takve osobe izgledaju kao zadnje seljačine u svojim majicama na kojima vrišti Armani ili Cavalli, to mi je fuj fuj. Mislim da je najvažnije napraviti neki dobar spoj, malo skupljeg, malo jeftinijeg, sve to sebi prilagoditi. Osobno, rijetko kad kupim neku marku (osim naočala, ne mogu neko smeće nositi da ne oćoravim), jer mi je draže tu lovu uložiti u putovanje. Jeb** torbu kad možeš otići u npr. Lisabon! Ilina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha, da bas to za naocare sam uvek i ja govorila, da ako budem imala neke ko zna kakve, da mogu da ocoravim.To si skro upravu!!Ista je skoro stvar i kod parfema, krema za oci i lice, marka je i tu bitna na neki nacim.Mada mozda cak i sminka, ali Avom mi zna biti nekada skroz zadovoljavajuci!!!
      A majice sa velikim natpisom neke marke, je satajuca reklama.Bas fuj!!
      A bas taj miks skupih stvari pomesanih sa stvarima koje je moja mama sasila, pa Vintage, pa buvljaka, pa high street H&M i svij slicnih marki.To su svima sigurno omiljene modne kombinacije!!

      Delete
  4. Čestitke Slađi! Tvoj outfit mi je sladak i zanimljiv kao i uvijek. Imaš svoj stil i uspijevaš ga nositi i tebe niko ne može iptužiti da slijepo slijediš trendove. Za to imaš 10 od mene :*. Vučko <3

    ReplyDelete
  5. Najvažnije je da uživaš u komadu koji kupiš bez obzira na cijenu i marku. To što je već godinama nosiš dovoljno govori da je kupnja bila dobar potez i da nisi pogrješila!

    ReplyDelete
  6. Vucko <3<3<3 Imam iste takve tajice i ideju nemam s' cim bih ih nosila :))

    ReplyDelete
  7. Vuckooo! <3 Super je! Hvala za sliku! ;)
    Mislim da je marka najmanje bitna...ta etiketa nista ne mora da znaci. Meni je bitno da je nesto kvalitetno i da se ja u tome osecam fino a sad da li je to nesto bezimeno ili nosi malo poznatije ime...koga briga! Ti pravis uvek lude kombinacije i ja stvarno nisam preterano obracala paznju na marke...bitna je energija osobe i nacin na koji iskombinuje nesto ma koliko to kostalo. Ja najvise cenim rucne radove obicnih ljudi i volela bih da sijem sebi, nadam se da i hocu uskoro. :) Zato najvise od svih tvojih stvari volim ono sto ti mama pravi.
    Svidja mi se postava na suknji <3 I te bobice na dzemperku su bas slatke... ^^ Kao i uvek zanimljiva, i tebi svojstvena kombinacija. :D Uzivaj i ostani uvek svoja ;) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, veruj mi da sve sto mi je mama napravila, to nekako najvise i volim.Po nekad i svaki sav pamtim kada je sasiven.Ona ostavi u tome svoje vreme, dusu i znanje.To nema cenu, jos kada je tvoje.Mislim tebi bliska osoba napravila.
      Evo ja sam juce posle slikanja navratila u najgori Second hand tu u blizini mene kao neki engleski tekstil.Roba je uzas gadna, bas to sto je neko da ne kazem gde izbacio.I nasla sam, zamislim sorc duboki od trapera, pastelne roze boje ili blizu braon za 100 din i jos je vintage Wrangler.Jako sa se obradovala i odmah ga kupila.
      Tako da mi nikada nije bio problem naci negde lepu stvar!!

      Delete
  8. Ovo mi je omiljeni outfit post do sada :)

    ReplyDelete
  9. Super kombinacija. Suknja je fenomenalna :D
    Ja bas nemam novaca za pretjerivanje sa markiranim stvarima, ali ako mi se nesto posebno svidi, potrudim se da to i dobijem :D

    ReplyDelete
  10. lepa zeno......
    ok,taj dzemperak i koferce zelim!!!

    ReplyDelete
  11. Lepe slike, sviđa mi se tvoj džemper. :)

    ReplyDelete
  12. Suknja je divna...naravno, nista sladje od kupovine na snizenju!

    A Vucko i cipele <3

    Jako si mi lepa na prvoj fotki!

    ReplyDelete
  13. Suknja je fantasticna, svidja mi se taj detalj postave...a ja najvise volim da kupim nesto na snizenju...

    ReplyDelete
  14. DIvno!

    http://style-trigger.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. suknja je krasnaaa! <3 a posebno mi se sviđa tvoja torba, i već sam ju komentirala, ako se ne varam, preprepredivna mi je! :)
    a magnetić ne moram ni komentirati koliko je sladak!

    ReplyDelete
  16. dzemperak, cipelice i to koferce.. san <3

    ReplyDelete
  17. HVALA ZA VUCKA^.^
    najvrednije su u stvari takve stvari, koje dugo zelis i znas da ce ti biti dobre zauvek, ili pak one na koje slucajno naidjes i odmah znas da su savrsene:)

    ReplyDelete
  18. Your use of colour never ceases to amaze me! The orange fabric on the skirt is gorgeous. :)

    ReplyDelete
  19. i love these colors! bright and cheery, and you look gorgeous, tatjana. love your blog, and you have great style. just followed you BOTH on bloglovin and google, and would love to connect on both. :) have a great day, and cheers!
    jasmine
    AdamAlexMommy

    ReplyDelete
  20. Even though I'm bewildered at the way this works , thank you for sharing it nevertheless.

    Feel free to surf to my blog post Debenhams free delivery

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.