Fresh Start












Print sa grafikom u boji htela sam da ga spojim i kombinujem sa slicnostima na jaknu, suknji i carapama.Zelela sam crnu podlogu, koja ce da preovladava u celom izgledu.Neobicne LILU cipele su tako divno otvorene da vas bas teraju da nosite lude carape i uzivate u njima sa vazeg pogleda sa visine!!
Jos uvek se negde u dusi osecam kao da je zima, ali moguce je da mi je dosadila ta pomisao, pa sam danas htela da budem malo laganije odevena i mogu reci da mi nije bilo hladno.Bas mi je prijao danasnji vetric!!
Ubrala sam danas i prve ljubicice.Nesto slabo mirisu kao opicno.Sta bi ti trebalo da znaci??

I was wearing: Skirt Fishbone, Tee Nada Todic za Slic 2010., Shoes LILU FASHION SHOES, Jacket Desigual from Amsterdam 2008., Bag my mom made, Sunglasses Ray Ban Clubmaster tnx to Srdjan Sveljo urbanlook and yason.rs, Socks HUMOR Men


You Might Also Like

21 коментара

  1. Divno! I baš mi se sviđa kako ti stoji crno, a šareni detalji su naravno dobrodošli! Prošle sam godine u outletu propustila desigualovu sličnu jaknicu i sad mi je tako žaooooooo... Ilina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne moj da ti bude zao za jaknicu, jer njihove stvari nisu nista kvalitene, a mnogo su skupe.Ja iskreno ovu jaknicu, jako retko nosim, obukla sam ju cisto jer mi se slagala i to je to.
      Njihove stvari su trenutni modni hit, a posle izgledaju smesno.
      To je moje misljenje!! :)
      HAVAL NA KOMENTARU!! <3

      Delete
  2. Petica!!! Tasna i carape pobedile!!!;)

    ReplyDelete
  3. divni sarenis na jednom mestu......odlicno Taktatice :)....divno izgledas :*

    ReplyDelete
  4. Mnogo je dobra jakna a i ova majičica ti super stoji!

    ReplyDelete
  5. odlicne boje i dezeni,taj siroki otvor na cizmicama kao da je stvoren za pokazivanje ludih carapica!Frizurica je posebno lijepa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako!!Da bas su stvorene za to!! <3

      Hvala svima na komentarima!! :)

      Delete
  6. wow i don´t know where begin, well the bag is really one of a kind, so unique and fabulous! and than the jacket, black and red are always great together, oh and that sleeves of your shirt! i love it to pieces!
    kiss,mary

    ReplyDelete
  7. Принт на юбке интересный!

    ReplyDelete
  8. frizura odlicna! i cipeeee! <3

    ReplyDelete
  9. kako si dobro kombinirala čarapice na cipke. genijalna si uvijek! <3

    ReplyDelete
  10. joj, ne znam sta mi se vise svidja od ovih sarenih komada, ali znam sta mi se najvise svidja od crnih, prvo cipele, pa onda naocare! mama ti je carica :)

    ReplyDelete
  11. otkaceno skroz,super je sve cipele su skroz fora :)

    ReplyDelete
  12. Ta suknja mi se mnogo sviđa<33

    ReplyDelete
  13. Great blog you have here. I'm your newest follower :) Would you mind checking out our blog & following back via GFC and Bloglovin'? Looking forward to your next post!

    http://mayitapink.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  14. Predivno sarenilo. Mamina torbica je extra, pozdravi je. Svidjaju mi se i carapice, bas, bas.. Desigual obozavam od prvog momenta i zavidim ti na toj jaknici! Super post

    ReplyDelete
  15. P.S. Moze da se desi vrlo lako da napravim takvu torbicu, malo sam je zagledala mada je sitna na slici i bas mi se svidja, a nije tesko da se napravi. Nece se mama ljutiti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao hvala na divnom komentatu!!

      Nece se ljutiti sto bi :)
      Samo napred sa izradama!! :)

      Delete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.