Peaches N Cream








Kada se osvrnem na celu njegovu karijeru mogu samo da zaključim koliko je Snoop iliti Calvin Broadus ne samo veliki muzičar, već veliki talenat koju u potpunost razume svet oko nas.
On nas kroz muziku prvenstveno zabavlja. Daje nam melodiju kao pravu ludost njegove kreativne energije. Meni je on velika ličnost u ovoj delatnosti, koji ume da pobegne iz bilo kog žanra u neki njemu novu, i tu ne da se zaustavu već eksperimentiše i svaki put to putovanje ima drugu stanicu.Što je tek posebno zabavno.
Ja sam odrasla uz njegov Doggystyle album, pa nastavak koji je sledio sa Tha Doggfather.To su sve albumi fantastičnih semplova koji nikada neće izumreti, i mislim da će uvek dobiti divno interesovanje.
Njegovo poslednje izdanje je album Bush koji je producirao čovek kojeg je Snoop i otkrio, a to je danas veliki Pharrell Williams.Album je pravi dosije genija, oštroumnih naslova i reči (kao i obično), veoma ekscentričnog duha, gde je Snoop u muzičkom smislu pravi predstavnik i album donosi kroz melodiju neograničeni smisao za zabavu. I sve to u pravom stilu ranih 70'tih.
Snoop opet sve šta pravi uradi po najvišim standardima u bilo kom pogledu.
Neka sve što Snoop stvara dugo vlada, jer njegova muzika, koji god da je stil, ja istinski uživam, osećam upravo to što on, i jeste i želi da bude svima nama veliki prijatelj iz susedstva.

Ph By Me-Taktata 


Executive Producer Pharrell Williams  

 

You Might Also Like

1 коментара

  1. U omot sam se zaljubila na prvi pogled! Tako je sjajan i drugačiji!
    A i Snoopova muzika zaslužuje sve pohvale, kao i spot!
    Ima pravi retro vibe! Uvek je znao kako se pravi dobra pesma i kako da bude najbolji!
    Volim jako <3

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.