Know What I Want





Neki dan u junu, Hajdin divni štand u centru, tačnije kod Katoličke porte, morao je biti zabeležen jer je bio glavna atrakcija svim ljubiteljima mode.Uvrnuti Hajdini komade našli su se pred zanimljivom publikom koja želi nešto novo, a da pri tom možeš da biraš koju epohu izgleda želiš.

Stil ne može da poseduje svako, stil je vrsta izraza iliti stava sa kojom se rodiš ili ne.
Stil ne možeš da kupiš, niti da ga naslediš, možeš možda da ga iskopiraš ili ukradeš, ali se opet vidi da to nisi ti, jer ne umeš ništa da nosiš sa stilom.Refleksno kopiranje uličnog modnog hita je velika glupost, jer brzo budeš smešan, kada kupljenu stvar prebacuješ iz jedne pogrešne sezone u drugu.
Stil je biti poseban i dosledan sebi, svojim osećanjima, a i genima koji mogu da te povedu kroz tvoju maštu, da kombinuješ, miksaš dokle ti god volja želi ili dokle ti se prohte da budeš poseban na sebi svojstven način.

Blouse Divided By H&M, Lace Skirt Asos, Sandalas Zara TRF, Bracelet CH Carolina Herrera

 Ph By Hajdi Đukić hajducica

 

You Might Also Like

2 коментара

  1. Apsolutno se slažem sa napisanim, a jasno je kao dan da i tvoja kuma i ti definitivno imate stila! ;)

    ReplyDelete
  2. Wow! Kakav tekst Taco, odlično napisan i govori o svemu onome što ti radiš, o modnom izrazu koji samo ti tako znalački i originalno znaš da preneseš! Polaskana sam za divno napisane rečenice o mom radu!
    Volim cvetnu majcu i hipi čipkanu suknju, stilski upečatljivo i krasno! Štandić i stvarčice izgledaju nice :)
    Ljubim puno <3 :***

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.