Rebel Heart



Rebel Heart Delux Edition and Vinyl


Madonna Rebel Heart Super Deluxe Us



Rebel Heart Regular Edition
Single Living For Love

Rebel Heart Era +  Cd Single Living for Love UK
MOJO with Madonna on the cover March 2015
Cosmopolitan Serbia May 2015
Cosmopolitan Italy May 2015
Cosmopolitan Croatia May 2015
Cosmopolitan Greece and Madonna Ghosttown cd Single EU
Special Collectors Edition Rolling Stone

Moja recenzija o Madonninom albumu Rebel Heart mnogo kasni, ali na kraju sam odlučila da je objavim kada se bliži njen koncert u Pragu.
Kada su stizale glasine da će album biti loš, sa kim je odlučila saradnju na istom, ja sam duboko verovala da kada je Diplo u pitanju ne može biti ništa loše urađeno, što se muzičke produkcije tiče.
Ja nikada ne neskidam albume sa interneta niti jednog umetnika kojeg cenim, dokle mi ne stigne fizička kopija.Tako, kada su uveliko svi slušali njene nove pesme, ja sam ostajala nema u čekanju.
Mada, iskreno moram reći album mi se vrlo brzo dopao, iako mi je broj i količina muzike previše natrpan za jedan pop album.
Ima mnogo jakih pesama, i neverovatno je kako Madonna sa raznim saradnicima koje neprestajno menja postigne njen zvuk koji uvek može da se prepozna da je to ona, Kraljica popa.

"Living for Love" lepa pesmica, ali daleko od hita koji je i više nego potreban.Ovom albumu fali jedan veliki hit.
"Devil Pray" meni ništa poesbno, čak dosadna.Kada krene akustična gitara, muka me uhvati.Ali opet, Madonna uvek ima pesme koje se vole.
"Ghosttown" obožavam, lepa je to pesma, ali tužna tema.
Jedna od moji ličnih favorita je i "Unapologetic Bitch", odmah sam prepoznala Diplo-a u njoj.Taj divan Rege momenat ukrašen pravim modernim zvukom.
"Illuminati" je pesma koja ima društveni momenat koji je neizbežan kod svih nas.
"Hold Tight" možda da su neka bolja vremene mogla da bude pravi muzički hit.Dopada mi se taj uvijajući pop momenat u njoj.
"Joan of Arc" za ovu pesmu ne znam kome se nije dopala, čak i onima koji nisu njeni veliki fanovi su mi govorili da vole ovu pesmu.
"Iconic" na pravi Madonnin način je i doživljavam.Prava Ikonična pesma, jer ona je ikona u njoj, uz pomoć prave bokserske zvezde Mike Tyson-a koja je ikona u svome rangu, iliti ringu.Drago mi je što otvara turneju sa ovom pesmom, jer je to divan početak velikog događaja, gde će me emocije preplaviti kao i uvek.
"Body Shop" kako je zarazna ova neobična pesma, a i Madonin glas mi je savršen ovde.Volim što je tako umiljat ili čak i umišljen na neki način.
"Holy Water" vulgarna pesma koja je mnogo zarazna i mislim da je fanovi obožavaju, ja je volim zbog tog pomalo zbunjenog refrena koji se peva u oduševljenju.U produkcijskom smislu, jedna od najkreativnijih na albumu. Mnogo volim ovde, divni zvuk techo-a koji kao da protutnji kroz mene.
"Best Night"divna balada sa divnim hip hop zvucima.Volim ovu pesmu
"Veni Vidi Vici"Madonna peva o sebi i o svojoj dugoj karijer.Jedna je o boljih na albumu.
S.E.X." možda je malo dosana, jer se ta tema ponavlja stalno kroz celu Madonninu karijeru, ali meni se dopada pesama i taj divan Rep zvuk.Možda jedino nervirajuče Madonnino repovanje sa protezom u ustima je grozno.
"Messiah" divna i lepa balada.Ne znam zasto, ali podseća me na Like A Prayer Eru.
"Rebel Heart" super pesma, koja me podseća na Music Eru.Volim ovu pesmu, ali grozan propust da je nema na regularnom izdanju, a naslovna je numera.Ne kontam?
"Beautiful Scars" moja omiljena pesama iz ove ere, verovali ili ne, tako je divna, tako je posebna.Volim je.Melodija je uh.
Nisam nabrojala sve pesme, ali veću većinu jesam.

Album mi je dosta zbrkan, ne razumem mu nekako ni početak ni kraj, sve je nekako dalo na neku konfuziju u celoj mojoj glavi, mada je vokalno Madonna lepo izvela svaku pesmu.
Na razačaranje svih, pa i mene kao Madonninog fana, ovaj album najslabije slušam od svega njenoga ikada izdatog.Slušam sve, sve što je izdala, puštam spotove, turneje, u kolima slušam Eroticu, ali ovaj album retko dolazi na red.Nešto mi fali, neka lepša celina izgleda, previše tu ima svega i svačega, a nema pravog i jedinstvenog hita.
Madonna vidimo se u subotu 7.11.na koncertu u Pragu i pozdraviću te od tvog vernog fana Davida.

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.