Šik&Šiz


Slušajući sada snimak noćne emisije sa radija Novi Sad, Šik&Šiz dosta toga mi je nekako žao što nisam spomenila.Za neke stvari se nisam setila, nešto nisam dodala, možda sam se mogla više potruditi oko samog razgovora, ali u svemu ovo je jedno divno iskustvo i još lepše gostovanje.
Srdjan prati moju karijeru od samog početka i uvek mi je pružio šansu za bilo koji vid umetnosti.Prvo me je još 2012. pozvao da na Šik&Šiz žurci puštam sat vremena muziku, pa me je posle njegov cenjeni sajt urbanlook nominovao za nagradu Fashion Icon za 2012. Posle toga divnih saradnji oko Refresh Your Style akcija za Serbia Fashion Week. Mogla bih tako da nabrajam u nedogled, gde me je sve pozvao, dao priliku da se pokažem i ujednu ruku dokažem.
Rad na radiju je divna komunikacija, koju imate sa sagovornikom bez slike. Ton i zvuk je taj koji vas vodi u brze razgovore, bez puno razmišljanja. Koji dan pre radija sam bila na novosadskoj televiziji Kanal 9.Tada sam uvidela kao moju grešku, da moram brže da sklapam lepe rečenice i da ne trebam dugo da upotrebim stanke u razgovoru. Tako da sam možda ne radiju i sama zbrzala neke stvari. Prvo sam se bojala kakav mi je glas, da su mi posle ljudi pisali da je jako nežan i umirujuč.Što mi još uvek zvuči nestvarno, a i uvek mi je bila neostvarena želja da se što više poigram sa svojim glasom.Možda je i ovo neki vid početka.Trema me je podsetila sa vremene na vreme, pa sam činila i neke greške u komunikaciji, ali sve u svemu sa zadovoljna.
Žao mi je što još više nisam pričala o Dardi, pa što se nisam nadovezala na moju veliku ljubav Techno muziku, koju nisam ni spomenila.Više sam mogla da pričam o modi, žurkama, nagradama i nominaciji. Ali tako valjda je vreme to koje ti nije dalo više slobode, više sećanja i ideje za lepu reč.
Hvala svima koji su mi posle emisije pisali, davali reči podrške i reči hvala.
Hvala Vam!

Emisiju možete poslušati na linku ispod!


Ph By Srdjan Šveljo

You Might Also Like

1 коментара

  1. Sjajno si briljirala u Sik and Siz emisiji! Uzivala sam dok sam te slusala!
    Veoma zanimljiva prica o tvom zivotu, modi, muzici, ispricana na jedan tako opusten i znalacki nacin!
    Bravo i cestitam na gostovanju od sveg srca <3
    Neka ovo bude samo pocetak i neka te ocekuje jos dosta buducih medijskih pojavljivanja :***

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.