Fashion Passion

3:37:00 PMModa je sve što nas okuružuje, ako znamo iz toga uzeti nešto lepo i dobro za sebe. Imati stila, je jednostavo imaš ili ga nemaš.Moraš biti rođen sa tim.Skupe stvari ne čine te više lepim, čak štoviše, obraduje se nećim što ima neku staru priču. Dodaj ne sebe boje, nekit u vidu raznih detelja, budi to što jesi i veruje u sebe, već je pola od zanimljivog stila. Stil se ne može kupiti, niti dobiti na poklon.Stil je način života i kako znaš da kombinuješ sopstveni život.Moda je biti svoj, voleti sebe i druge kada su drugačiji, i kada znaš da se inspirišeš na razne načine.Kao npr. priroda, muzika, mislim i na note, na sam na sliku koja se pokreće.Ukrasti ili kopirati, je uvek provaljena fora svih foliranata. Mada je kada je voliš, i osećaš u sebi i oko sebe.

Svaki odabrani stil od ovih divnih pojedinaca i ljudi, je zaista kada svaku personu pogledaš i želiš joj ponuditi drugaćiji stili, ali da odgovarala njenom personalitiju.Retko ko dođe i kaže, ja ne želim to ili neću, svi budu zadovoljni izborom našim. Ovde su samo neki od divnih i fantastičnih momenata.

Do sledećeg puta!


You Might Also Like

1 коментара

  1. Ja posmatram stil kao način života koji se odražava na naš izgled, a ne kao puko uklapanje boja i odevnih predmeta jer je to previše plitko shvatanje stila u globalu. I važno je zapamtiti da je poenta da mi nosimo odeću a ne da odeća nosi nas. :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete

INSTAGRAM

Total Pageviews