Human Nature



Jedna od divni stvari Fashion Blog-a je i ta što konstantno upoznajem mlade umetnike fotografe, čiji rad kasnije uvek pratim, čije su saradnje uvek divne, inspirativne i po mnogome inovativno fantastične. Miloš spada u moja nova otkriča, a upoznali smo se na REFRESH YOUR STYLE. Miloš Delić-Delke je divna mlada duša, čiji talenat kroz objektiv prosto zrači, dopire do najsitnijih detalja koje uplivavaju u prave umetničke divove. Miloš kao i svi mladi fotografi sa Serbia Fashion Week-a su moje velike zvezde, i ne mogu nikako da se odlučim ko mi je od njih favorit. Ali evo Miloš nas je ovde ovekovečio, povratio nam svežinu uprkos zvaničnosti poze ili poziranja. Efikasnim prikazivanjem ambijenta i temperamenta, afirmiše se kao najuzvišenije ostvarenje mladnog umetnika.
Nabrojaću još po neke, koji se po meni izdvajaju elegancijom, harmonijom boja i oblika, a to su: Vladimir VeličkovićLilitka Andrić, Nemanja BojovićSvetlana Braun i još mnogi drugi.

Želim vam još puno puno divnih fotki, sa velikim umetničkim uglom i okom koje već svi imate, i još puno divnih događaja da se svi iznova družimo.


You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.