Delicious Floral



Hi guys! In today's post I want to sharing with you one of my favorites online fashion store.It's Zaful
Whatever event you have, thay have all kind of dresses following the latest trend in fashion, thay have a huge selection of prittiest printed mid dress in every color material, style and budget.
Choosing the right dress it's not to be hard test and you don't have to spend a fortune to create a fabulous dress.They have a lot of beautiful but cheap printed mid dress.
Browse through their selection and you'll find trendies dresses to meet your fashion test.

It’s Romper season. Click for Best ideas of floral rompers.
Get yourself a new romper this summer!
Use 10% off code:ZFEN01

Jedan od najviše nošenih printova svih ovih sezona zaredom je cvetni print. Sa cvetnim printom nema zabune, on daje tu deliciju ukusa, boja i nekako svima lepo stoji. Bilo da ste u celom cveću, ili imate cvetnu suknju, iliti bluzu uvek možete da ublažite celu kombinaciju nekim jednobojnim detaljem.
Cveće uvek osvežava, daje notu romantičnosti i uvek te nepobedive ženstvenosti, koja pleni i najzahtevnije ljubitelje printova.Cvetni print nema šanse da vas ne osvoji. Ja ga pratim godinama, i svake sezone opet nabavim neki komada iznova gde ima te cvetne melodije.
Moja haljnina je stigla sa sajeta Zaful i neodoljivo volim njenu belu pozadinu, koja je posuta divnim šarenim cvećem.
Belo uvek ide divno uz sve, a i belo je omiljena letnja boja. Haljina prati liniju tela i vrlo lepo stoji. Mada moram priznati nije za ovako velike vručine, jer nije pamučna, pa da je nisam morala uslikati što pre i objaviti zbog saradnje, ostvaila bi je za malo normalnije letnje dane.

Ova haljina se nosi najviše na ramenima, ali ja sam predhodno nosila težak ceger na ramenu i sve mi se ocrtalo, tako da moje namere da je ponesem još lepše su pale u vodu. Mada svako može da je ponese kako hoće i želi, to i jeste način na koji gledamo modu.

Dress Zaful


You Might Also Like

2 коментара

  1. scarlett johansson dresses
    scenic dresses
    if you pick up dresses,school proms uk gives you amazing choices.
    http://www.shillas.co.uk

    ReplyDelete
  2. Volim ovaj floral look! Lepo ti stoji, čini te ženstvenom i romantičnom! Divna cventa haljina! Fantatsic moja Taco <3

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.