Miss Sea



Ćao svima! Na blogu nisam pisala ni radila ništa više od deset dana, jer smo bili u Grčkoj na moru, tačnije na Lefkadi.
Postove koji će biti uskoro pred vama, mislim da ću malo više vremana posvetiti samo ostrvu, moru i odmoru na istom. outfit postove ću probati nešto da izvučem mada ih skoro i nema.
Ovaj post je jedan brzinski, koliko me je Saša uspeo uslikati.Nisma imala vremena za outfit postove, ikao sam ponela dosta garderobe, ali više smo vremena provodili u vodi i moru sa Viktorom, a kasnije bude mrak za fotkanje.

Vreme smo provodili u hladu, koliko god smo mogli.Ja se inače nikada nesunčam, tako da uvek moram da uskladim garderobu da budem dosta pokrivena na moru, da mi nisu gola ramena i leđa, jer mi koža uvek gori i dobije alergiju.Tako da se ja nikada nesto posebno ne šetkam po suncu, a i svi kupači mi budu jednodeli da sto više prekrijem kožu. Tako da sam ograničena uvek kada je more u pitanju

U ovim izdanju ništa sem kupačeg nije novo, sve je več viđeno na blogu više puta.Možda jedino naušnice, koje sam sada prvi put za blog stavila.Volim ih divne su.Inače Mango ima divan nakit, koji uvek uhvatim na sniženju!






You Might Also Like

2 коментара

  1. Taco kupaći je čaroban! Kako ti samo stoji <3
    Prelep cvetni dezen, koji osvaja na prvu. Prava si maca <3

    ReplyDelete
  2. Only the most beautiful dresses beautydress evening dresses 2017 reviews are thought for a perfect beauty like you!Let us buy sexy dresses for great day.beautydress tswana wedding dresses reviews

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.