Little Black Dress



Ćao svima! Svi mi imamo omiljene komade garderobe koje volim, ali ipak imamo zajedničko jedno, da svi skoro moramo da posedujemo malu crnu haljnu i ona je nepogrešivi komad koji uvek može da pobedi u bilo kojoj opciji u izboru.
Moja je proletos stigla sa sajta Rosegal i ovo je drugi put da sam je obukla, ali ovaj put smo išli na svadbu. Kolika je njena udobnost velika govori i to da sam ceo dan skoro provela u njoj, igrala, trčala za detetom po svadbenoj sali, i dalje mi je bila lepa i udobna. Ona mi je prosto jedna od mojih omiljenih crnih haljina, a imam ih više od desetak sigurno.
Stilisti uvek daju lake sevete, ako ste u velikoj nedoumici, šta obući, izbor neka padne na malu crnu haljnu.
Ja ne shvatam modu nikad nešto previše ozbiljno, pa volim uvek da se igram različitim stilovima. Tako sam torbu više uklopila uz kaput nego uz cipele.Ne volim nikad da izgledam uniformisano i ukalupljeno, koliko god sam stil i prilika to nalaže.
A što se cipela tiče, više preferiram one sa punom petom, to mi više daje ti glamuroznu notu, nego one klasične salonke.

Ph By Pera Knežević All About Madonna

Hair Style By Boban Petrov

Dress rosegal

You Might Also Like

4 коментара

  1. Haljina je zaista odlicna, volim sto ima i detalje plisa :))

    ReplyDelete
  2. Fantastičan look Taco! Prelepa si u pliš čipkastoj haljinici! A tek detalji kako su dovedeni do savršenstva! Mašnice su bombons. Krasna frizura, super ti stoji. Sofisticirano i čarobno <3

    ReplyDelete
  3. No matter if you have chosen the right dress angelgown black and gold prom dresses uk reviews for your event or simply have an inquiry about our collections or retailers, please do not hesitate to contact our team.angelgown blue bridesmaid dresses reviews

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.