MONOLITH LEATHER & WOOD


I dok smo redovno u potrazi za savršenom tošnom, koja pleni svojim neobičnim šarmom, ali i da je dovoljno funkcionalna za zadovolji naše svakodnevne potrebe.Pred vama je divna, neobična i ručno rađenja, šivena, krojena torba brenda  Monolith Leather & Wood.Mladi umetnik Igor Lukić sa završenom akademijom umetnosti u Novom Sadu, sam ručno izrađuje ove divne torbe, raznih, ali neobičnih modela, odlika, boje i dizajna.Moja ja kao što vidite personalizovana, i unutra na jednoj od bočnih drvenih stranica se nalazi logo moga bloga.Slatko zar ne?

Tašne su oduvek skoro pa otkrivale šta vaš stil govori o vama, ali imati unikatnu torbu je danas i više nego primat u moru svih tih fake tašni koje su preplavile naše tržište.Moja tašna poseduje i divan kožni kajiš, da može da se nosi preko ramena.Dobila sam je u divnom drvenom koferu, koji je isto Igor pravio za mene.Igor je veliki umetnik, njegove ideje za samu izradu se ne presušene.

Ph By Pera Knežević allaboutmadonna

You Might Also Like

3 коментара

  1. Preslatka torbica, veoma cenim ručni rad! <3

    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Savršenstvo! Suknja, torba, jaknica, ma sve je tako famozno, da nemam reči!Prelepo mi izgledaš draga Taco, divno ti stoje jarke boje! Torbica je prava lepotica. Slike su mnogo cool :***

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.