Akerhus FortesOvaj post je ostao ne objavljen tačno godinu dana.Sada mi je tako simpatično videti Viktora kako je bio manji tada, koliko je ustvari porastao za godinu dana.Sada je pravi veliki momak, ali ume i danas da se ponaša kao mala beba.Ali ok je sve to u službi odrastanja.
Ove slike su nastale prošle godine u Oslu. Akerhus Fortes je tvrđava u Oslu i jedna od najvažnijih tvrđava u Norveškoj uopšte. Potiće iz 1290. i kao što vidite sva je u kamenu, pogled na grad je predivan, jer tvrđava gleda na dve strane grada, tako je nekako smeštena kao u nekom uglu.Divna je prostrana, pogled veličanstven, ma gde god da ste se našli ili na njoj ili ispod nje.Divno ju je videti iz oba ugla.
Divan je osećaj podsetiti se neke bliske ili dalje prošlosti.Malo zaviriti u nju i uvek se postavi pitanje kako vreme brzo prolazi, deca još brže rastu.
Objavljujem sada ovaj post, jer me nekako svake godine veže sve to što je bilo prošle godine u isto vreme.Pogotovo ta zimska putovanja imaju za mene posebnu draž.

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.