Red Carpet on Serbia Fashon WeekZavršen je još jedan Serbia Fashion Week koji uvek sa sobom nosi nova iznenađenja, nova poznanstva i puno puno nove mode. Ja uvek budem počastvovana da budem deo jedne lepe akcije povodom Serbia Fashion Week-a, a to je Refresh Your Style iz kojeg stoji naš poznati stilista Srđan Šveljo.Ove fotografije su nastale sa ljudima koje sam ja i upoznla baš zahvaljujući ovoj manifestaciji i volim da ih ovde sa vama podelim na blogu!!
Na fotkama je Nebojša Pavlič momak kojeg ste viđali i pre na mom blogu.
Tu  na fotografijama je i moj novi frizer Boban Petrov koji je bio i maneken na par prethodnih Nedelja  mode, a bio je ujedno i menađer radnje u tržnom centu Big sa visokom modom.
Volim ove moje prijatelje što su tako vredni i ambiciozni, a opet tako mladi, i svestrani i vole da zavire u sve modne projekte iako su po obrazovanju skroz drugi profili, baš kao i ja!
Ove sezone na Serbia Fashion Week-u je bila prva modna revija brenda Monolith koji izrađuju kožne tašne, a o njima sam više pisala ovde. Iza samog brenda stoji Igor Lukić akademski umetnik.

You Might Also Like

1 коментара

  1. index:obathammer.id
    index:obatkuatcialis.id
    index:jualmaxman.com
    index:obathammerofthor.id

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.