Fashion Model
Pošto je danas Valentinovo, dan ljubavi i sreće, dan kada se slavi ljubav. Želim da podelim sa vama fotografije divnog mladog modela sa kojim sam sarađivala i koji je bez problema prihvatio moje neobično viđenje njega, iako smo se tada prvi put i videli. Znači sve se odigravalo veoma brzo, fotografije i stilovi su se smenjivali brzinom munje, pošto obično bude vreme to koje nas požuruje da radimo više. Đorđe Trifunović je model iz Beograda, i njega sam stilizovala za njegov lookbook za Dubaji, koji je pripremao i fotkao sa Milanom.
Moja vizija je bila ˝Disko Fever˝ inspiracija, kada je cvetala ljubav, kada su muškarci nosili sve boje, pa još i zlatne momente sve to uz zvoncare, a slično su izgledale i žene. Samo se setim Madonnine interpretacije lude žurke 70'tih kada je na svojoj turneji The Girlie Show iz 1993. po celoj bini imala pravu scensku reviju mode iz tih veselih sedamdesetih godina. Kada je perije bilo skoro oko svakog vrata i ružičaste naočare krasile svako lepo lice.
Ova moja vizija je mladalačka moda, koja ne poznaje granice, koja voli da eksperimentiše, a ujedno uživa u životu koji je uvek tako veseo šaren i divan.
Fotke su urađenje pre tačno godinu dana, ali njihova svežina na gubi smisao, to možda i jeste čar umetnosti koju čini moda.

Style by Taktata Ph by Milan Stojanović

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.