NEW IN POST: WILD SIDE



       Počekom meseca uvek pripremim jedan ''newin'' post. Sačinjen pretežno od stvari koje dobijem od saradnika, kao ove haljine koje čekaju fotkanje.Tu su divni letnji printovi, kao print limuna, ananasa, pa jedna duga divna plava haljina (koju mogu pokazati samo u outfit postu), kupaći kostim zlatnožute boje i letnje sandale koje još uvek čekam sa Zaful-a. Sa Zafula je i ova slatka žuta majica sa lepom aplikacijom.
      Neke stvarčice kupim na sniženju, kao majicu sa prve slike, koja je koštala u Mangu manje od 700 din. Prava super cena. Tako i sa Asos-a poručim dosta jefine majice, što sam već pisala u nekim narednim postovima. Kada su cene super, odmah vam je i draže da nešto kupite. Nedavno smo išli na jedan dečiji rođenjdan, pa smo po preporuci Aleksandra Topića, otišli u Unikatni Kutak u Novom Sadu i tako kupili super dečiju haljinicu od Škrabca. Njihovi printovi au genijalni. Majica ''druže'' je za mog muža Sašu, a dizajnira je Topićev brat Alby za Alby Wear. Majice su super kvaliteta, divnog printa i dizajna, po super ceni naravno!
      I za kraj sam vam htela reći nešto malo više o divnom  Daniel Wellington satu koji je poznati Švedski brend o kojem svi pričaju i instagram je preplavljen njihovim divnim satovima, a jedan je stigao i kod mene. Svi moji čitatelji mogu iskoristiti moj kod za popust od 15%.
Uz besplatan shipping po celom svetu, Daniel Wellington vam nudi satove vruhunskog kvaliteta i poznatog dizajna.Inače već posedujem jedan njihov sat, koji je malo drugačiji od ovog, ali taj divni preoznatljivi brend nudi satove kojima ne možete tako lako odoleti, već ih jednostavno morate imati.

Kod za popust od 15% je: tatjanataktata

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.