NEW IN:SLAVE TO THE RHYTHM



       Kao i svakog meseca volim da podelim sa vama jedan Newin post.Stvarčice od saradinka pristižu uvek, a Zaful je definitivno moj omiljeni sajt sa kojeg mogu da poručim šta poželim za tu sumu koja mi se nudi za saradnju.Zaful haljine su mi omiljene, čak i kada su pravljene od sintetičkih materinjala mogu reči da su se trudili u izboru da to ipak budu što kavlitetniji materijali.Kupači kostim su im isto bezprekorni, lepo stoje, a modeli baš po posednjoj modi.
      Tu je i majica od čiste viskoze P...S...Fashion koju sam kupila za neverovatnih 690din na sniženju.Osvojio me je njen natpis I am Strong i zaista ja to jesam, pa sam se pronašla.Majica je divne senf žute boje i mogu reći da sam oduševljena njihovim modelima i dizajnom.
Jedan od divnih poklona za rođendan koje sa dobila je i ova nova Bowie biografija, koja poseduje predivne Bowie grafike divnog umetnika od samog početka njegove karijere.Pokon je dobijen od koga drugoga nego od Darija Poljaka.
       Još jedan Exit je završen i sa njim je koncert Grace Jones koja je je na mene ostavila najsnažniji utisak ikada sa bilo bilo kojeg koncerta koja sam na Exitu slušala. Gospođa Jones je prava Super baka i prosto ne mogu da verujem koju energiju poseduje žena koja ima 70.godina. Svaka joj čast kada može da održi takav spektakl za pamčenje.Grace je rođena na Jamajci, prvo se pojavila kao model njurorške scene, da bi kasnije uplivala i u mizičke vode. Njena muzika poseduje zvuke regea, preko tanga, šansone, pa sve do nezaobilaznog disko zvuka. Na Exitu je imala koncertnu tourneju koja poseduje pravi performans i spektakl za oči i uši. Samo ću napomeniti to da je vrtela hilahop dvadeset minuta i to pevajući.

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.