OUTFIT POST: OFF SHOULDER MIDI DRESS



      Vreme je za jedan outfit post. Mogu reći da nisam baš imala puno vremena za fotkanje, jer sam svaki dan kuvala i gledala da moju malu porudicu nahranim svaki dan novim i svežim obrokom. Oni koji me poznaju znaju da nisam baš vešta u kuhinji, ali ovaj put se pokazalo baš da jesam. Čak sam se i sama iznenadila da moj sin pojede svaki dan lonac supe koju sam ja skuvala. Na plaži izgladni i onda moja velika beba bude gladna, a nije baš hteo da jede neke grickalice što se kada dođemo kući pokazalo kao super. Pre podne sam skuvala deo ručka, i kada se vratimo sa plaže, znači oko 19č, onda zakuvam supu, skuvam testeninu, ili ispečem meso i napravim salatu. Tako da nije bilo puno posla kada se vratimo kući sa plaže.
        Nego da se vratimo mi na outfit. Ova divna pamučna haljina je sa sajta ZafulHaljina je toliko udobna da sam je za te dve nedelje nosila još par puta.Neobičnog kroja, ali vrlo laka i lagana za nošenje. Još plava, pa na male sitne prugice. Prosto posebna i neodoljiva.
         Sam izgled sam izabrala, jer je udobar i onako za morske šetnje. Haljinu sam baš nekako za more i čuvala, tako da su fotke takve kakve jesu. Slikane su telefonom, ali kako vreme prolazi to mi je postalo lako i idealno brzo, pa volim to i da praktikujem.

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.