BEAUTY POST: BODY SKIN CARE



          Ćao svima! Polako ulazimo u kišnu jesen, ali vreme kao da želi da nas uvede u proleće, a ne u hladnu jesen. Zato kada čitate bilo koji tekst o nezi kože, pisaće da kožu lica i tela trebate što više da hidrirate i hranite kako bi ostala negovana, bez perutanja što može da bude karakteristično za zimski period.
           Ovaj post pred vama sam specijalno napisala kako bi vam pokazala moju kozmetiku za negu kože tela. Prvi na fotografiji je parfemisani Body Lotion od poznatog francuskog brenda  EAU DE ROCHES. Ja sam oduševljena sa ovim proizvodom, tako je mekane teksture, ali dovoljno masan da nahrani i neguje kožu, a tek o mirisu da ni ne govorim. Posle njegovog nanošenja miriše čak cele kuća, garderoba koju obučem, a sam miris je osvežavajućeg limuna. Nisam bolji losion imala u skorije vreme i baš ga preporučujem. Em što mirišete dugo od njega, em što je zaista negujući i prijatan za kožu. Isto tako mogu reći da ga muž, i ja zajedno koristimo i da ga i on obožava.


          Isti kao i losion za telo, postoji i ovaj veliki gel za tuširanje, koji je isto tako parfemisan i miris je divnog i osvežavajućeg limuna, koji nije naravno rezervisan samo za leto. Baš mi prija i sada ovaj miris, jer je toliko lep i opuštajući da vam odgovara u bilo kom periodu godine. Veoma sam zadovoljna EAU DE ROCHAS proizvodima, jer su još i dosta veliki od 500mil i zaista vam dugo traju. A kao što vidite i lepog su retro pakovanja, što se meni isto nekako dopalo, pa me i sam taj lepi miris i odvede negde u neka davna vremena, jer prodpostavljam da je ovaj proizvod dosta dugo na tržištu, pa ga zbog popularnosti godinama i proizvode.


        Želela bih isto tako da vam predstavim i ovaj divni, neutralni, bez parabena i mirisa gel za umivanje lica od CLINIQUE. Ovaj gel je blagog delovanja na kožu, za suvu i kombinovanu kožu. Veoma je pogodan za osetljivu kožu lica. Meni se posebno dopada što nije agresivan sapun, jer imam masno lice i osetljivo, pa ako su sredstva za umivanje agresivna kasnije osetim peckanje i zatezanje lica što sa ovim gelom nije slučaj. Isto je velikog pakovanja od 400mil i dugo traje, i mislim da se zaista isplati kupiti veliko pakovanje i onda ste mirni na duže vreme.
        Do sledećeg posta! <3


You Might Also Like

5 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.