OUTFIT POST: LACE MIDI SKIRT IN GREEN



        Jesen je po meni najlepše godišnje doba. Te sve boje koje se smenjuju u neke toplije varijante iste, me uvek očaraju. Sada je vreme, kada nije previše toplo i previše hladno, jedno je vreme kada haraju virusi, pa nam deca budu nažalost bolesna. Trudim se da Vikora zaštitim sa svim potrebnim vitaminima, obično iz voća, pa mi i to uleva nadu da neće lako da se razboli. No dobro, da pređemo mi na outfit post.
       Zelena čipkana suknja mi je zaista jedna od omiljenih i dobila sam je pre koju sezonu od saradnika. Mislim da sam je obukla samo jednom, pa mi je sada bila idealna prilika da je ponesem opet za ovo jesenje izdanje. Čipka je sigurno jedna od omiljenih ženski materijala, ali mislim da je tu negde i pliš. Koji je tako mekan i uvek lep na bilo kojem komadu garderobe. Tako da je ova kombinacija bila idealna, bez previše dodataka, jer se suknja sam po sebi upečatljiva i dovoljna da ponese celu kombinaciju. Bluzu sam kupila davno u Americi pre 9.godina i nikada je nisam obukla. Bože, sada postavim pitanje, pa zašto sam je onda kupila, ali to je pitanje koje svaka dama ima i sve smo na neki način sakupljači garderobe i nadamo se da ćemo par jednom poneti nesto od toga što nikada nije nošeno. Ja sam ovaj put iz ˝naftalina˝ izvukla par komada koje ću sada već obećavam nositi, samo da ne kupujem i ne taložim. Čak mi je to postalo opterećujuće za mene i za moje ormare.
Bolje je štedeti novac za neka putovanje, jer krpe brzo ne budu aktuelne, a negde sam čak i pročitala: ˝ako nešto ne nosite više od dve godine, vreme je da se toga rešite.˝ Ja redovno čistim svoje ormare od nepotrebnog i obično poklanjam nekom kome je to lepo ili čak potrebno.
         Sam outfit je potpuniji uz ove gležnjaće neobičnog veza, koje su idealne za ovo vreme, a isto tako i udobne. Jesen donosi nove trendove, a midi suknje su uvek tu aktuelne, bilo kojeg kroja i dezena. Ja se uvek ponesem nekim bojama, jer sam fan boja i šareniša, mada je ova kombinacija jedna od svedenijih!
     
Ph by Pera Knežević - hvala Peri na uvek divnom druženju i lepim fotkama!


You Might Also Like

3 коментара

  1. Suknja i čizmice su se savršeno uklopile! :)


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Ah kako divno! Prelep look & i super fotke! Kao iz nekih prošlih vremena :) Svidjami se jako kombinacija plišane bluze i čipkane suknje! Pun pogodak <3 Krasne čizmice!

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.