OUTFIT POST: SHIRT SKIRT



       Današnji post nije baš u skladu sa vremenskim prilikama kod nas, ali dokle spreman jesenje postove, evo da se podsetimo jednog nedavno sunčanog dana koji je bio skoro za nama.
       Taj dan nisam ni planirala fotakanje, ali me je frizer tako lepo sredio, da se na kraju ovaj dan i ovekovečio. Došla sam kod Bobana na šišanje i farbanje kose, pa mi je Boban kasnije odlučio da stavi klipse da vidi kako bi to izgledalo za neku drugu priliku. Moja reakcija je bila pravo oduševljenje, nisam mogla da verujem da će to tako lepo i dobro izgledati na meni. Baš me je Boban oduševio, toliko sam se lepo osećala sa dugačkom kosom. Tako neobično i nestvarno!
        Outfit je dnevno izdanje, ali ova suknja mi je jedna od omiljenih novih koje sam dobila. Košulja-suknja je pravi hit. Prvo sam je videla na turneji Janet Jackson. Njena je bila od Alexander Wang-a, a kasnije vidim da se taj trend proširio na mnoge druge brendove. Moja je sa sajta ZAFUL, meterial je mnogo divan i prijatan za nošenje.
        Toliko za danas, pa se čujemo uskoro sa nekim novim trendovima, mada ova suknja može lako da se kombinuje i za neke jesenje kombinacije.

You Might Also Like

1 коментара

  1. Opasna maca! Novi friz, sa dugom kosom ti baš pristaje! Sve mi se svidja! Pusa do neba <3

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.