NEW IN POST: NOVEMBER


           Novembar je već skoro pri kraju, a od kada je krenilo hladno vreme ja kao da se ulenjim i od zakazanog fotkanja ne bude ništa. Trebala sam još prošle nedelje da se fotkam, ali se na kraju Viktor razboleo, pa smo vreme provodili sami kod kuće, tako što smo se lećili i igrali nema sa čime nismo. Viktor mnogo voli da slaže puzle, boji, crta, daje uloge svojim autićima, pa onda kada se sve to istroši i sve igre prođu jedan krug, onda mora da padne malo telefon. Mada i sa njim bude da mu i to dosadi, ali nekada ga ne ispušta, pa moram da reagujem. U poslednje vrema sluša Crazy Frog-a i ima omiljenu numeru uz koju ludački pleše i skače. Moje srce, a i oduševljenje je tada ogromno. Poslednja fotka je upravo njegov new in, sve sa majicom Tri praseta koju je sam birao.
           Ovaj post je ˝new in˝ post kao što vidite. Tu se uvek nađu na mojoj listi časopisi koje obožavam, iako sve manje vremena imam da ih čitam, pa sve na kraju sve svodi na prelistavanje i fotkanje ˝flatlay˝ fotografija. Tu se nađu i po koji kozmetički noviteti koji su kod mene, ali njih kasnije obradim u posebnom postu sa beauty nazivom. Zaista sam počela da ulažem u kvalitetnu kozmetiku i nije mi žao potrošenog novca, jer vidim rezultate.
Pa onda mala opsesija ˝Happy socks˝ čarapa, ali njih kupujem u Outletu u Indjiji, jer u prodaji bez snižene cene, cena ima bude i preko 1000 din, što je baš puno za jedan par čarapa. U Outletu za tu cenu možete dobiti skoro tri para. Od novih stvarčica tu su duksevi koje sam kupila po zaista povoljnim cenama. Duks mi je komotan, opušten i brz način svakodnevnog odevanja, tako da ih volim u svim bojama i formama. Farmerice sa slike, nisu nove. To sam samo fotkala za storije čarape koje sam tih dana nosila, pa sam čak i rekla da me ˝Happy socks˝ teraju da nosim farmerice svaki dan. :)
            Nadam se da malo dobijete inspiracije preko ovih slika, za ovo hladno zimsko vreme koje nam predstoji, a to je da imate dobar topli duks, dobru kremu za lice i vi ste skoro pa spremni za zimu.

         

You Might Also Like

1 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.