OUTFIT POST: SILVER SKIRT WITH REMIXED FLORAL VEST



          Ćao svima! Svi sigurno uživamo u divnom vremenu koje nas je iznenadilo u novembru, i nadam se da će još neki period da nas posluži. Raskoš cele prirode je očigledan, a njegova sadašnja estetika je moje omiljeno doba godine. Onda sam spremna da se prepustim čarima tog pucketavog lišća koje tako pevuši dok hodamo po njemu.
          Ta sva jesenja bajka ne bi bila potpuna, da probate na svoj look da ubacite te sve slične i srodne boje. Srebrna suknja koja ima taj svemirski momenat, uz po malo barokni prsluk, koji je u remiksu sa raznobojnim cvećem, je moj jesenji izbor za ovo divno i sunčano vreme. Sličane prsluke/ženske krznene jakne bez rukava možete naći na sajtu Dresshead
Svemirska mistika nastavlja svake sezone da izbacuje nešto u srebrnim ili zlatnim tonovima, koje je oberučke prihvatam i uživam u njima. Suknju sam kupila ove godine u Solunu za vrelovali ili ne za samo 5.evra, a toliko mogučnosti i varijacije može da ima. Mislim da će se i više nego isplatiti.
          U samom postu se našla divna personalizovana srebrna ogrlica koju sam dobila od saradika koja je pravljena za mene i po mojoj želji su birana slova. Sajt se zove onecklace i specializovani su za kvalitetnu izradu nakita od zlata i srebra. Ja sam satima gledala koja varijanta bi bila najbolja za mene, jer im je asortiman zaista veliki.

In the post you can found a lovely personalized silver necklace that I received from the cooperation that was made for me and at my choice of letters. The site is called onecklace and specialize in quality jewelry making of gold and silver. I watched for hours for which variant would be the best for me, because their assortment is really big.

Ph By Pera Knezević
Necklace onecklace

You Might Also Like

7 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.