NEW IN POST: JANUARY 2019


        Danas je pred vama jedan mali new in post, koji ne sadrži puno fotografija iako je bilo veliko sniženje, ali par zanimljivih new in stvarčica ću podeliti sa vama.


     Viktorove pantalone kupljene u Lindex-u pred Novu godinu. Njihovu garderobu najviše volim, ne samo zbog divog printa, nego prvenstveno zbog kvalitete koju pružaju. Kada smo već kod kvaliteta, želim napomenuti da čarape za Vikora kupujem u Bebi Kids, domaćoj trgovini koja proizvodi dećiju garderobu, a potkošulje za njega kupujem JASMIL koje su isto domaće, i najkvalitetnije potkošulje. Verujte mi da, i za čarapice i za potkošulje ni jedan drugi brend nije dobio kod mene takve pohvale.


       Nove kožne čizme koje mi brzo postaju omiljene i kada nešto tako bude, onda samo to nosim svaki dan, kao da ništa drugo ne posedujem!


     Ove dve poslednje fotografije pokazuju Calvin Klein donji veš. Moj muž godinama kupuje samo njih, i ovaj put je i mene častio istim i zaista osećaj kada se nosi njihov donji veš ne može se meriti ni sa jednim drugim. Taj sportski grudnjak je nešto najudobije što posedujem i nosila bih ga svaki dan, ali za sada imam samo taj jedan.

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.