BEAUTY NOVITETI ZA FEBRUAR



       Za sam kraj ovog meseca pripremila sam jedan beauty post mojih kozmetičkih trendova. Prva se našla WASO SHISEIDO matirana krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF 30. Krema ne sadrži ulja, lagane je teksture, koža je brzo upije i daje joj onu lepu smat boju. Uklanja znakove umora, što je za dnevnu kremu dosta bitno, koža postaje lepa i osvežana tokom celog dana. Ova krema mi je umesto pudera, jer ja puder ne koristim još uvek. Taj težak osećaj na licu mi dosta smeta i onda je moja odluka pala upravo sa ovom kremom sa kojom ne možete pogrešiti.
       Druga stvarčica istog brenda koju sam probala je ova divna WASO SHISEIDO noćna maska za lice sa vitaminom C je prava ''beauty sleeping maska'' koja tokom noći osvežava vašu kožu sa pravim citrusnim voćem. Maska je prozirna i koža je upije kao neku gel kremu. Ujutro se oseća taj divni osvežani izgled kože i posle takve maske koža je spremna za serum, pa zatim dnevnu kremu, a moj izbor je WASO SHISEIDO.


Od ovih malih parfemčića koje sam isprobala u poslednje vreme najviše mi se dopao HANAE MORI parfem  koji je svetni sladak miris voča i nekako mi on posebno prija. Više o njemu uskoro, jer stiže veliko pakovanje. A ako nisto čuli za brend HANAE MORI kao ni ja, za mene je to novi brend iako postoji od davne 1951. godine kada je otvorena njihova modna kuća, a brend je inače Japanski sa sedištem u Francuskoj.


Još jedan zanimljivi novitet je od SHISEIDO, a to je muški parfem SERGE LUTENS koji je mene oduševio, čak ga i ja volim, pa ga stavim bar po jednu kap negde, pa neka miriše. Miris je tako jak, ali lep onaj vintage miris koji podseća na neka jako davna, čak prastara vremena.


I za kraj, prošle nedelje mi je divna Katarina Mitić donela ovaj dekorativni kozmetički set kada je bila sa Sofijom Šurdilović kod mene u gostima. Devojke su tako divne i tako fashion, da su me još više uživo oduševile. 

Ovo su neki od noviteta šminke za novu prolećnu sezonu. Posebno mi se dopala ADEN trobojna senka i ova zelena GOLDEN ROSE METALS olovka za oći.


You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.