OUTFIT POST: BLUE PENCIL DRESS



       Ćao svima! Prošlo je mesec dana od zadnjeg outfit posta, pa je bio red da objavim novi. Neki već znaju, a neki predpostavljaju da moja trudnoća napreduje pa ću i sama da vidim koliko ću moći da se fotkama, a da sve na mene izgleda ok ili je jednostavno sve to neminovno i izgleda kako mora. Mada možda to nije sve ni bitno, bitno je šta sve sledi kasnije, a kile nekako odu, naravno ako kasnije pazite šta i kako radite. Viktora sam dojila čak dve godine, tako se nadam da ću i ovaj put da se potrudim i da to bude što duže, a mogu da kažem da se kasnije uz dojenje kilogrami tope. Mada opet kažem koga sve to i briga, posle poroda kada dodje mala beba.
        Ova divna mala plava haljina je našeg domaćeg brenda PS FASHION koju sam ulovila na sniženju za samo 1500 din i odmah bez razmišljanja sam je kupila, jer mislim da će mi sada u trudnoći trebati takva haljina. Inače je simpatičnog i neobičnog dezena, vrlo prijana i udobna.
         Fotke je uradio Milan Stojanović kao i zadnjeg puta. Kosu sam opet skratila, pa skoro imam staru frizuru, samo sada bez šiški. Lepše i lakše mi je da imam kratku kosu, i nekako mislim da mi najlepše kratka i stoji.
   
Ph By Milan Stojanović

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.