OUTFIT POST: PANCIL DRESS WITH BOMBER JACKET


   
        Pošto mi je ova haljina trenuto najudobnija zbog moje trudnoće, tako je predhodni post dobio varijaciju, i ovu haljinu sam ponela u malo opuštenijem izdanju nego što je slučaj u prethodnom. 
        Haljina mi je toliko udobana, tako da je nosim skoro svake nedelje. Materijal je prijatan, i dužina mi odgovora, pogotovo sada, što zbog mog stomaka stare stvari mi budu kraće, tako da je ova haljina idealne dužine. Moja trudnoća još uvek nije tako velika, tako da još uvek mogu da kombinujem stare stvari, ali već polako imam problem da mi je sve kraće, tako da su haljine dužeg kroja idealne za period trudnoće. Najlonke obično kupujem u Lindex-u i H&M, cena im je nešto skuplja od običnih, ali bez trudničkih najlonki teško možete dobiti taj divan željeni efekat zaobljenog stomaka, jer su obične najlonke kraće, pa ne može da stane ceo trudnički stomak u njih. Biće da se ove trudnoće neću moći nakupovati najlonki, jer mi brzo puknu i ne izdrže mi dugo. Nažalost Lindex najlonke, trudničke sam kupila nedavno i koštale su 1,190.00 din. i moram reći da su mi se pocepale posle sat vremena nošenja. Bile su od 40 deni, možda da su bile deblje bolje bi prošla, ali šta je tu je.
       Celo izdanje je moj dnevni look, i ovako izgledam svaki dan. Garderobu biram po udobnosti i da me ne steže, ali pošto se širim sve mi polako postaje tesno, pa i izbog toga volim ovakve varijacije na istu haljinu biram drugi-malo drugačiji look.

PH BY Milan Stojanović

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.