NEW IN POST



         Jedan nebjavljeni ''newin post'' je ostao iz prošlog meseca, mada su neke stvarčice postale moje još u februaru, pa evo ovom prilikom objavljujem neke moje zimske novitete u proleće.
         Udobna i komotna garderoba mi je trenutno neophodna, pa sam tako izbacila zbog trudnoće sve grudnjake sa žicom i kupila par ovih sportskih, jer su mi oni najudobniji, a kasnije kada krene dojenje isto će mi biti udobni i praktični samo takvi.
Svi vi znate moju opsesivnu ljubav prema časopisu, pogotovo prema stranim izdanjima koji su obilniji, i nekako puni lepih slika i editorijala, tako da se na svakoj fotografiji nalazi neki časopis.
        Divne naušnice koje sam kupila u Parfois radnji kada ste tri para mogli kupiti za 1000 din. Volim njihove radnje, uvek nešto lepo može da se pazari. Torbe su im isto dobre i dosta kvalitetne. Imam jednu od pre dve godine i ništa joj se nije desilo. Tako da uvek zavirim u njihove radnje, pogotovo kada je sniženje.


    A sada mi je na Whislist-u isto došao i novi tj.poslednji album od Mariah Carey, tako da jedva čekam da ga poručim i slušam u kolima.

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.