TAKTATA HAND MADE



         Taktata kao brend postoji već jedno pet godina, možda čak i više. Moja mama stoji iza toga finalnog proizvoda, jer je vešta u šivanju i kreiranju tih lepih mali stvarčića koje su potrebne svima. Moje ideje i sklad boja je isto u igri ovih stvarčica koje nastaju posle. U pitanju su novčanici, ceger torbe, pismo tašne, čak i neseseri za pasoše i kozmetiku.
         Svaka stvarčica je unikat i ručno je šivena, dizajnirana iz veselih materijala koji su prirodni. Novčanici zbog svoje forme i da budu perivi su unutra obloženi od nekih starijih nepotrebnih materijala, a to je ujedno redizajn. Mislimo na reciklažu i isto tako čuvajmo okolinu u kojoj živimo tako što čemo nešto staro koristiti  i na druge načine. Takvi stari materijali se nalaze samo unutra novčanika, da bi ih mogli oprati, a ne kako sam ja imala od John Galliano novčanik od platna i kada sam ga ručno oprala sav karton koji je bio unutra se raspao, i moj novčanik je izgubio formu i posle je bio nizašta. Tako sam i došla na ideju da mama i ja izradjujemo novčanike, ali bez kartona unutra.
To bi otprilike bila naša mala početna priča. Moja mama odavno šije i to joj je hobi od davnina, tako da je svaka njena izrada perfektna i izradjena sa puno strpljenja i ljubavi.
         Trenutno postoji samo jedno prodajno mesto gde izlažem svoje stvarcičice, a to je WERKSTAT CONCEPT STORE koji se nalazi u Štrosmajerovoj 10 u Petrovaradinu. Tamo možete naći i druge mlade umetnike koji izlažu svoje rukotvorine, umetnine i unikate po pristupačnim cenama.



You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.