OUTFIT POST: DAILY MATERNITY LOOK



       Pred vama je jedan od običnih dnevnih izdanja, koje svakodnevno nosim u trudnoći. To je obična bela majica i helanke. Dobro, ovih dana slabo nosim helanke, jer su velike vručine, pa hodam  većinom u pamučnim haljinicama. Još uvek mogu da kombinujem stvari koje nisu namanjene za ovo stanje, što mi čini svakodnevnicu lakšom.
        Kraj trudnoće se bliži, ali se nadam da ću još uspeti da uradim koji outfit post. Najviše me sputavaju vručine, ostalo ništa mi nije teško, čak dnevno i pešačim sa Viktorom po 5-6 km, ali to tamo predveće tek, kada Sunce zađe.
        Trudnoća je najdivnije stanje, i kažem sva sreća pa mogu da se krećem i radim sve svakodnevne obaveze. Ne daj Bože da se šta desi pa da budem prisiljena uz krevet i mirovanje, onda zaista ne znam kako bih izlazila na kraj sa svim obavezama. Ostalo se sve drugo preživi, zaboravi, ali najlepše tek dolazi. Mislim da ničega ne treba da se boji ni jedna mlada mama, jer mi žene sve radimo olako, brzo i lako. Faktički sve radimo intuicijom, i čim dođe beba, mame najbolje znaju šta je najbolje za njihove bebe. I zapamtite, ne slušajte nikoga, pogotovo da vam neko kaže da nemate mleka, jer su to sve laži. Svaka majka ima za svoju bebu mleka, samo se treba truditi,  i to baš jako truditi i biće na kraju i previše te zlatne tečnosti za naše bebe.

Ph By Milan Stojanović


Ova pesma je bila hit kada se Viktor rodio, i baš me dopseća na te prve dana, kada je naša beba došla kući! 

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.