NEW IN: JULY





          Dugo nisam objavljivala ''newin'' postove, pa nekako oni u nekom grafičkom smislu baš i nedostaju samom izgledu na blogu. Lepše blog izgleda sa ovim postovima, koji po nekad okrivaju vaš ukus koji imate, šta koristite od kozmetike, koju muziku slušate i koje novine volite da kupite tj. čitate. Šta ste našli na sniženju, ili da se bar malo zaviri šta je to novo kod vas.
          Obično sve što kupim leti mora da bude na super sniženju, inače mi ne bude ništa interesantno, a ni zabavno. Tako u Tally Weijl-ju obožavam njihove haljine koje kupim za 999 din, a u P.S. FASHION volim njihove majice od viskoze za isto slične pare, koje su isto divne i kvalitetne.
Od kozmetike leti tu je i dalje neprevaziđena Clarins gel krema koja mi je zaista odlična i lice mi se nemasti od nje. Kad su velike vručine nanesem WASO Shisheido kremu, koja ima zaštitni faktor i lepo pokriva sve nedostatke na licu, pa mi je to umesto šminke sasvim dovoljno leti, uz neki sjaj na usnama.
        Trenutno se u našoj kući sluša samo nova Madonna, Madame X album i mogu reči da je odličan, ali o tim utiscima neki drugi put!



You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.