OUTFIT POST: STREET OVERSIZED SWEATSHIRT IN RETRO STYLE



       Ćao svima! Nisam nešto bila aktivna na blogu zadnjih nedelja, pa sa vraćam jednim jesenjim postom i omiljenim jesenjim bojama. A to su kao i obično oker, bež, kamel i drop. Sve te nijanse smeđe su tako neodoljive i uvek nekako jednostavne, ali posebne. Meni je jesen omiljeno godišnje doba, iako sam ja julsko dete i Lav u horoskopu, volim jesen jer donosi mekoču kašmira, pucketanje lišća i kestena. Kako se kaže doba berbe i plodova koji su slatko jestivi. Tako i novi trendovi.
       Na meni trenutno omiljena duks-košulja, zanimljivog kroja i sve sa pamučnim sastavom, kupljena letos na sniženju, za smešan novac, takve investicije su mi najdraže.
Jesen je pravo vreme da se utoplite u novu sezonu, tj. da modernizujete vaš stajling, sa pregršt novih trendova koje skoro svaka od nas poseduje u svom ormaru, a to su kaput, dobre cipele i sve to u jesenjim bojama. I to je to, nama neke komplikacije.
      I tako, postala sam mama po drugi put i osećaj je najdivniji moguć. Bebu dojim, naravno kako drugačije, jer smatram da je to najbolje, i za mamu i naravno bebu. Naša devojčica se zove Larisa, i da rodila se na mamin  tj. moj rodjendan i to prirodnim putem. Svaki dan bi se poradjala koliko je to divan osećaj prirodne ekstaze. Još sada samo da doteram liniju i sve će biti u najboljem redu.

Ph By Pera Knežević

       

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.