OUTFIT POST: LACE MIDI DRESS



        Posle dužeg vremena, pred vama je jedan svadbani outfit post. Jeste da sam planirala drugu haljinu, ali kada mi je haljina stigla sa Asos-a bila mi je mala. Tako da mi je ostalo samo par dana da se snađem i smislim sve kako sam planirala samo drugu haljinu.
        Gležnjaće sam isto sa Asos-a poručila i ubodne su koliko i efektne, naušnice su isto sa Asos-a, a haljinu sam brzinom munje morala negde da nadjem i odaberem, i moj izbor je pao na P.S. Fashion, njihovi modeli dosta dobro stoje i kako sam starija volim da zavirim šta ima novo kod njih, tako da sam haljinom pre zadovoljna. Gležnjaće su tako lepo legle uz ovu haljinu i baš su joj dale utisak ne ukalupljenog stila, što sam svakako htela da postignem, jer sam u crnoj haljini. Sa crnom haljinom nema greške, ali možda može da stvori ukalupljen utisak, što sam ja svakako htela da izbegnem. Nakit mi je bio sveden, jer sam imala viseće glomazne naušnice, pa sam zbog njih imala nakit koji je diskretniji. Zbog naušnica sam i kosu uvila i podigla, da bi došle naušnice do izražaja.
        Kroz koju brzinu sam prolazila da upotpunim ovaj izgled, neću ni da pišem više jer se samo iznerviram, jer smo kasnili na svadbu, a zbog bebe smo na kraju prvi i otišli sa svadbe.

Ph By Pere Knežević 

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.