MR.BLACK DERMA HAIR





           Posle dva porodjaja koja sam imala za pet godina, i posle svakog kosa mi je počela znatno da opada, iako koristim tonu suplimenata situacija je uvek ista. Probala sam razne preparate, maske i serume i zaista živim u nadi da će se moja situacija promeniti.
           Nedavno je na moje oduševljenje stigao Derma Hair šampon, koji pored svojih prirodnih sastojaka, jača i štiti folikule kose istovremeno stvarajući zdravo okruženje za rast kose i poboljšava stanje temena iliti vlasišta. Šampon koji jača i proguščuje vašu kosu, temeljno njegovi prirodni sastojci čiste i hidriraju kožu glave. Proteini i biljni ekstrakti podstiču rast kose i sprečavaju njen gubitak. Ovaj šampon je dosta neobičnog mirisa, što isto govori koliko su sastojici dobri u njemu, bez dodatih parfema i drugih štetnih sastojaka na koje vrlo često nailazimo u svoj toj kozmetičkoj industriji.
Posle nekog vremena od kako koristim ovaj šampon, teme glave mi se manje masti, i kosa mi polako dobija svoj blagi volumen, i što mogu da zaključim još je to da mi manje opada, što mi je postalo neverovano. Posla par pranja vidno mi je prestala kosa da opada.
         Za bolji efekat uz šampon poželjno je da koristite i fibere koji su neophodni za tanku kosu, koja je proredjena. Preparat je popularan kozmetički proizvod za tanku, proređenu kosu i zaliske, s kojim kosa postaje gusta i bujna. Dostupan je u više boja.

Sve ove proizvode možete kupiti na mrblack.rs ili u dm-m prodavnicama.

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.