OUTFIT POST: PINK SWEAT DRESS



       Ćao svima! Nadam se da lepo provodite vaše vreme, koje polako ulazi u divnu nam jesen.Mi idemo dva puta nedeljno već četvrti mesec na jahanje, tako da zaista uživamo na salašu sa životinjama. Viktor obožava konje i jahanje, što nam je kao roditeljima jako drago.Dokle sin ima čas jahanja, mama je ukrala malo vreme za koju fotku!
       Svaka mama će me razimeti ako kažem da mi je udobnost osnovna misao u odevanju. Koliko su udobnost i praktičnost bitni elementi u odevanju, toliko mi je uvek interesantna interpretacija nečega čija je namena definisana kao dečija ogrlica, ili ogrlica za devojčice od playday Pa što tu ogrlicu ne bi i ja nosila dokle moja Larisa nije za iste još uvek. Mada kada sam je kupovala, zaljubila sam se u sklad boja, raznolikosti kombinovanja. Tako da sam i htela da i ja mogu da je ponesem, kao neka vrsta pobune protiv unapred definisanog. 
      Moda upravo to i jeste, kultura ili sam pokret u cilju biti kreativan i najvažnije razlikovati se  - izraziti drgačije vidjenje stvari. Što ova silikonska ogrlica upravo to i jeste  -  drugačija sa širokim spektrom same namene. 





You Might Also Like

1 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.