OUTFIT POST: KNIT WEAR

 

       
       Pred vama je jedan od naših posednjih kardigana koje smo štrikali od našeg Katia prediva. Kardigan je štrikan ručno, od Cotton Merino Craft vune, jedan od finih materijala koji asociraju na toplinu, prijatnost, a tek vrednost koja mu daje jer je ručni rad neprikosnovena acocijacija na jesen/zimu.
      Sam model je jednostavan, ali sama kombinacija neobičnih boja je dovoljan prikaz za posebnost i autentičnost, jer je ovaj konac sam po sebi dovoljno efektan. Kardigan kakav god da je model, je pravi neizostavan komad svakog jesenje garderobera, uvek moderan-nikad dosadan. Ovako izradjen kardigan je prava modna vizualna transformacija. Dovoljno dinamičan, topao, mekan, prijatan i naravno uvek potreban, jer se kombinuje uz sve.
    Ovo su sve glavne nijanse jeseni, mekoća prediva je neizostavna i čini ga sigurno pravim luksuzom. Jesenja toplina na garderobi uvek poželjna i čim pre prihvatljiva zbog celokupnog okruženja. 
Da li vi volite da štrikate i koje su vaša omiljena zimska prediva? Kod nas u ponudi na Magic Knitting puno aktuelnih zimski prediva koje će činiti vaš look posebnim.

Ph By Dario Poljak



You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.