Rhythm Nation is my divine inspiration





















         Dario je slucajno jedan dan video ove skulpture od gume.
Znajuci za moju ideju o slikanju u Rhythm Nation fazi (to mi je ujedno jedna od omiljenih faza Janet Jackson), predlozio mi je to mesto.Na kraju je ispalo da je skulpture pravila njegova dugarica Milijana, tako sto su dobili sve te stare gume zajedno sa gumenom obucom i napravili su to sto vidite.Prvo nisam bila odusevljena idejom za slikanje pored toga, ali mislim da se uklopilo u ceo koncept.
         Sam stil je jedno putovanje kroz muzicku istoriju, ali ja ga dozivljavam kao modernu buducnost koja ne moze da zastareva. Ceo koncept je osmisljen 1989. Sama estetika je krajnje muzevna, ali prilagodljiva uz zenske linije, uz sta sam ja dodela elegantu klasicnu kosuljicu sa velikim puf rukavima.
Prsluk koji ima asimetricne savove ucvrstio je jasno sportske veze sa kacketom ili silter kapom i tako jos vise licio na celu Janet Rhythm Nation fazu.
         Svi ovi elementi imaju fizicku energiju uz osecaj sigurnost, jasne detalje i trajnost kroz vreme.

Sorry za previse fotografija!!
l was wearing: White shirt Vero Moda, Cap Adidas 'Respect M.E., Trousers Gas, Vest and Gloves Diesel, Sunglasses Donna Karan, Coat Missy Sixty, Brooches Vintage, Boots Art.

You Might Also Like

15 коментара

  1. super su mi sličice, totalno rasturaš u zadnje vrijeme :))!

    ReplyDelete
  2. Fantastična si majke mi! Ovo bi malo ko uspio da izvede, a tebi uspijeva.

    ReplyDelete
  3. Avijaticarka! <3
    Bas volim ovu transformaciju...vidi se koliko si paznje obratila na fazu Janet Jackson,na svaki detalj, i koliko to stvarno volis!
    Moram priznati-lokacija je prava! :)
    "Trajnost kroz vreme" - to mogu samo pravi ... ^^ :*

    ReplyDelete
  4. volim ovakve inspiration postove. moram priznati da fan šilterica nikad nisam bila, ali si je ti super iznijela. gornji mi se dio jako sviđa, viva la 80'!

    ReplyDelete
  5. Uvijek se posebno razveselim kad vidim tvoj novi post jer si drugačija i posebna i sve što obučeš nosiš na način kako samo ti možeš. (kad sebe zamislim u ovoj odjeći mogu jedino ovo raditi: :D :D :D ). Ovo je fantstično, mjesto slikanja ti je fantastično, te gume i sve to skupa. Izgledaš izvrsno!!! Još jednom bravo!!! Ilina

    ReplyDelete
  6. odlicna ideja! priznacu da ne znam bas dzenet toliko, ali kad sam te videla prvo sam pomislila na roasin marfi i moloko:) posebno zbog pantalona. mozda je i nju inspirisal dzenet, ko zna:)

    ReplyDelete
  7. E ovo ja zovem umjetnost,super mi je kombinacija i vidim da si u cijelu pricu stavila malo personal touch,bas mi se svidja

    ReplyDelete
  8. uh! kako si dobro preslikala rhytm nation estetiku!

    a taj prsluk je to die for, secam ga se iz Diesela, ali ga nisam uzela zbog cene :(

    ReplyDelete
  9. sjajno! ma volim kada je uoblicena prica, instalacije + outfit <3

    ReplyDelete
  10. I love Janet Jackson! These photos are gorgeous, especially in front of the graffiti and tires - pretty and tough at the same time! :)

    ReplyDelete
  11. obozavam tu Jenet-inu fazu,i ceo taj period u modi...a mesto je fenomenalno za fotkanja!!

    ReplyDelete
  12. Zaljubila sam se odmah u prsluk. Fantasticne slike i ambijent

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.