Madonna The MDNA Tour in Kiev 2012



















Sa Madonninim menaderom Guy Oseary-om, mojoj sreci nije bio kraja.












   
      Madonna, sta da kazem nego da me uvek ta zena odusevi i ja prosto padam pod njen umetnicki zagrljaj.
Svaki deo koncerta, scene je ispunjen emotivnim tonovima i jednostavno kao gledalac morate da ucestvujete da bi se jos vise docaralo siroki spektar razlicitih osecanja.
Moj pogled na njen koncert je bio iz najboljeg fan ugla, jer moja sestra je osvojila dva mesta za Golden Triangle i ovo je bitan fragment za mene kao njenog vernog fana.
       Stadion je bio sirok, otvoreni prostoru kome su se susreli fanovi sa najvecom kraljicom ikada.
Tonska proba je isto dozivljaj, jer svaki elementi pre pocetka koncerta moraju biti savrseno izbalansirani.Odnos izmedju nje i fanova je tako vazdusna, emotivno obogacena, sa svecanom i vedrom atmosferom.Na probi izgleda kao da nam je dostupna u njenoj jednostavnoj, sljampavoj  i svakodnevnoj garderobi.
      Zagrejavanje pred pocetak koncerta, je pripalo ukrainskom Dj-u Kirill Doomskom, koji mi se nije dopao, jer njegov zvuk urbane electronike bio je star i dosadan.
      Kocert je poceo, prvi deo preovladjuje u samoj kompoziciji religiozne scene, plesaci su bili u definisanim formama naglasenosti odece.Crvenkasti plis je na velikim odorama kojim su prekriveni plesaci. Madonna izlazi iz kapele u kojoj se predhodno moli, i sa krunom i tilom preko glave.Sve razbija sa velikom automatskom puskom i izlazi kao moderna zena ratnica, sa stitnicima oko butine, kolena, i gleznja i presavija se uz zvuke Girl Gona Wild.
      Svaka pesma i nastup su me odusevili, cak i pojedinjeni momenti koji mi se nisu svideli na youtube-u, sada sam ih zavolela.Gang Bang je isto poseban nastup i prikaz kako se dozivi pesma uzivo.
      Koncert putuje kroz Madonnine pokrete i pesmu, definise njenu moc na sceni, i u svemu sto radi i rusi sva pravila o zivom nastupu i zivotu uopste, jer ona je moc.Moc koja vas probudi, dotakne svim emocijama i kristalno cistom ljubavi, prema njoj, i njenoj muzici, cak i na nebesima neko sigurno prihvata dusu ove moderne Bogorodice.

 P.S. slike su slikane sa najobicnijim foto-apartom i kvalitet slika je takav-kakav je. 

You Might Also Like

14 коментара

  1. Vau! Super ti je kvalitet slika i bas mi je drago sto si uspela ovo da nam pokazes :)

    ReplyDelete
  2. Bas mi je drago sto si se super provela. :) Ovaj detaljan izvestaj je sjajan..

    ReplyDelete
  3. Dobro pa su dopustili unosenje aparata. Fotke su ooodlicne, a izraz lica sve govori :))

    ReplyDelete
  4. Kako su dobre majice :-) I ne fali nista kvalitetu slika, naprotiv! Vidim da si se lepo provela.

    ReplyDelete
  5. Ohh i ja bi na Madonnin koncert!! totalno cool, vidi se da si se super provela! Slike su odlicne i bas sam bila iznenadjena kad sam vidjela da si bila tamo cak i na probi - awesome! :D

    P.S. Imamo istu majicu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da imas i ti takvu majicu, jednom sam ti to rekla.
      Ja sam moju kupila u NY 2009.

      Delete
  6. Lepo je videti konkretne slike sa lica mesta. Vidi ti se cak odavde sjaj u ocima. Bozanstvene slike

    ReplyDelete
  7. s ovakvim iscrpnim izvješćem ,podebljanim fotografijama korak do stejđa i mi smo bili i uživali u koncertu ...
    sjaj u očima otkrio je sve + smajl ,riječi su bile i suvišne

    ReplyDelete
  8. Zamisljam osecaj - neprocenjivo! Madonna je dugo bila moja kraljica, dok se nije pojavila cela sticky and sweet prica. Zao mi je sto sam bas u okviru te turneje isla na njen koncert (i to dva puta), a ne npr. na Confessions. Mada i ti koncerti su nesto najjace sto sam dozivela :) Kakva joj je ova turneja u poredjenju sa prethodnom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ova tourneja ne moze da se poredi sa S&S veruj mi, jer ovde se zaista oseti moc stare Madonne.Meni se isto desilo da mi prvi susret sa Madonnom uzivo bude Sticky and Sweet tour i isto dva puta, Amsterdam i Budva, a kada je bila u Bg. bila sam u Americi, ali volim da naglasim kako su tada na beogradskom koncertu u fan pitu bili moji mama i tata, umosto mene i Saleta. ~~))
      Ja sam njen fan dug niz godina, jos je moja sestra starija imala prvu kasetu 1990. i mislim da sam od malih nogu pocela da budem zaludjena njom, pa Michaelom Jacksonom i njegovom sestrom sto traje i dan danas.
      Znaci u mom zivotu se sve menjalo, a oni su ostajali u mom srcu gde su uvek i bili i to me tako cini srecnom, jos kada cujem stare hitove uzivo moje <3 je puno.

      Delete
    2. Znam tacno o cemu pricas. Taj osecaj je nezamenljiv. Divno je i dragoceno sto si tako cistu ljubav prema muzici sacuvala i u ovom odraslom svetu, jer se ona cesto izgubi negde usput...

      Delete

  9. إن شركتنا تتميز بالعمال والفنيين الرائعيين والذين يتسمون بالمهارة والكفاءة العالية والخبرة والتميز والدقة والالتزام الكامل بالمواعيد ويتمتعون بالأخلاق الحميدة والقدرة على تحمل المشاق واللباقة وحسن التصرف والامانة وهؤلاء الفنيين والعمال تم تدريبهم بأكبر المراكز المتخصصة عالميًا. شركتنا لديها افضل أنواع المنظفات المتطورة والتي لا مثيل لها والفعالة في إزالة جميع أنواع البقع وهذه المنظفات آمنة تمامًا على الاقمشة ولا تلحق أي ضرر بالموكيت والمجالس ولا يوجد بها أي مواد كيميائية أو اي مبيضات مما يجعل منظفات شركتنا الأفضل على الاطلاق، وهذه المنظفات صنعت خصيصًا من أجل شركتنا في معاملنا الخاصة.
    شركة كشف تسربات المياة بتنومة

    شركة عزل خزانات بتنومة

    شركة عزل اسطح بتنومة

    شركة تنظيف خزانات بتنومة

    شركة تنظيف بتنومة

    شركة الحرمين

    ReplyDelete

  10. Our company is one of the best companies specialized in the cleaning process, and it is worth noting that our company provides many distinctive and wonderful services to all of its distinguished customers, and our company provides additional services to all its new and old customers
    شركة تنظيف خزانات بالبكرية

    شركة تسليك مجاري بالبكرية

    شركة عزل اسطح بالبكرية

    شركة نقل عفش بالبدائع

    شركة كشف تسربات المياة بالبداع

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.