U Should Know Better








Smenjivanje jednog sporty stila uz čipkanu suknju je ipak jedna dosta udobna kombinacija, koja govori kao neki muzički miks.Paleta toplih zelenih i narandžastih tonova, sa po kojom roze nijansom, zasenjuje i ublažava  sunčanu okolinu ili se jednostavno uklapa u nju.

I was wearing: Lace Skirt Asos, T-shirt Official Snoop Lion Drop it Like It's Hot, Backpack MTWTFSS WEEKDAY, Sneakers Onitsuka Tiger, Sunglasses AJ Morgan Maddy, Earrigs H&M

Photos by Milana Jeremić

You Might Also Like

15 коментара

  1. spoj nespojivog......rapsodija boja i materijala......sve to savrseno uklopljeno u okolinu jer ti to taako dobro nosis....

    ReplyDelete
  2. uvek pravis neobicne spojeve.
    majica super!!!

    ReplyDelete
  3. Vrlo hrabro, i što se tiče kroja i boje, ali naravno, ti to uvijek možeš uspješno i sa stavom iznijeti! Volim tvoje kombinacije, uvijek drugačija, uvijek pomaknuta! Odlična!

    ReplyDelete
  4. Vrlo hrabro, za nekog drugog, ali ne i za tebe. Tebi to tako stoji i bez problema to znas da izneses. Da sam slusala o ovoj suknji ne bi mi se dopala, ali posto sam videla-dopada mi se! I jako mi se dopada natpis na majici, imacu ga u vidu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suknja je divnog kroja i model je super, a natpis je cool da!!

      Hvala!! :)

      Delete
  5. uvek sam obozavala taj model suknje zbog one devojke koja nosi takvu suknju u koju je zaljubljen Obeliks u Asteriksu i Obeliksu. ne znam kako se zove ali u prvom filmu je igra Leticija Kasta. a na ovoj poslednjoj slici bogami imas njenu liniju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma imam šipak, a ne njenu liniju, ali hvala na komplimentu!!

      <3

      Delete
  6. volim sto se sve vise siri taj trend "dopusteno" kombinovati "nespojivo" mada si ti to uvijek znala fenomenalno iznijeti ;)


    http://elzanapjevic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. oh you had such lovely weather! you look amazing! i love the green eye makeup and your neon lace skirt!
    kiss,mary
    http://www.maryloucinnamon.com/

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.