Love Never Felt So Good














Jedan mali i brzinski post.
Ovde je pretežno nova muzika koja mi je stigla u zadnje vreme.
Potpisani novi album Lykkle Li I Never Learn, novi album Michael Jacksona Escape koji je odličan, Gagin Applause Picture Vinyl Maxi Single koji stoji na vidim mestu u kući i krasi svo naše okruženje.
Reebok majica koja je kupljena u outletu u Inđiji i mnogo mi se dopada taj print.Podseća ma na Keith-Haring-a.Dosta je duža, pa mogu da je nosim u i trudnoći.Šveljina Fun-Fun za koju ne stižem zbog obaveza prema fakultetu nikako da napravim outfit post, ali obećavam uskoro.
I za kraj Taktata torbica o kojima više priče uskoro.

You Might Also Like

4 коментара

  1. So cute!
    http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  2. Preslatke nove stvarcice! Super je reebok majca, bas si je dobro uporedila sa Keitovim radovima! A tek torbica, prava mala lepotica, njen floralni print me podseca na goblen! Fantasticno! Nova stvar od Majkla je pravo osvezenje ;)) Jedva cekam da poneses Sveljinu majcu u nekoj od tvojih intresantno - chic kombinacija <3

    ReplyDelete
  3. Impozantna muzicka kolekcija, mada vec znamo da je imas. I meni se dopada print na majici i upravo sam pisala o printovima. I ovaj tvoj mogu napraviti tako da se moze koristiti..na primer kao zaglavlje bloga, na papiru, kao slika, na solji, na majici...bas sam dosta pisala o tome.

    ReplyDelete
  4. jo sve je sjajno a ja bas uzivam u toj grafici na packagingu, ja jedva cekam da zavrsim faks, na vrh glave mi je :/

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.