Absolute Beginners















Prošle nedelje sam na kratko bila u hrvatskoj kod bake u Dardi.Ni jednu fotografiju nisam napravila ne znam ni sama kako i zašto, tako se valjda potrefilo.
Između ostaloga srela sam sa nekim starim prijteljima i poznanicima, a tu je bila i mlada akademska slikarka Sladjana Zubić, koja ujedno pravi ove divne ceger torbe, tako što ih sama oslikava bojama za tkaninu.Sam stil je dosta neobičan, a nispiraciju pronalazi u dalekoj Rusiju, kroz simbol majčinstva i zrelosti, a to je jednom rečju matroska iliti kod nas poznatija kako babuška.Guste teksture oslikane na tkanini u kombinaciji na dosta svetlim pozadinama, nanete za nju laganim potezima. Karakterističan za njen stil je i pogođen personalitet svake dame.Možete povezati da li je ljuta, ili umiljato nežna ili čak nešto besna.
Moja matroska je oslikana u duhu sedamdesetih godina prošlog veka i kao da s upravo doterala na neki od koncerta David Bowie-ja na nekom dalekom zapadu.
Njene divne torbe, rančeve i slike možete pogledati ovde

Shopper Bag sumkabags, Sweater Mango, Boots Vintage, Jacket Zara, Russian Scarf Vintage, Hat Gena, Skirt Asos

Ph By Dario Poljak

You Might Also Like

4 коментара

  1. Replies
    1. Hvala ti mnogo draga Katy!Drago mi je da ti se dopada :)

      Delete
  2. Prava 70s dama! Sve se tako odlicno poklopilo, od cizama, preko cegera, do marame i kape! I to ne samo 70s dama, nego i ruska mlada devojka koja uziva u snegu i prirodi! Fotke su izvanredne- ne zna se koja bolja, a ti savreno doterana :) Nova torba je tako krasna, jako originalne ilustracije, intersantno izvedene :) Volem suknju, cizme, jaknu- tuto kompleto :***

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.