Sound And Vision









Danas je otišao čovek koji je najzaslužniji kakvu pop kulturu danas imamo.David Bowie kao najveći vizionar, umetnik, koji je predvideo čak i sopstvenu smrt, bez obzira, ako je znao kada će otići u večnost.Beli vojvoda, koji je pet decenija vodio, predvodio svoju viziju muzike, kroz zvuk i izgled iste.Diktirao trendove, tamo gde pre četrdeset i kusur godina niko nije ni znao da postoje.Stvorio pravi scenski nastup kroz koncerte, koje tada niko sem njega nije tako vizualizovao i pretvarao u pozorište.Pevao o svemiru, baš te godine kada je čovek i doleteo na njega. Pravi genije, a žanrove sa kojima je eksperimentisao ne mogu ni da nabrojim sve.Ostavio pravo muzičko blago za svakoga od nas.Pored takvog stvaraoca, prosto zažalim zašto njihov život nije večan, da zauvek prave muziku koju samo oni najbolje umeju.Ali David Bowie je stvorio za života toliko nota, melodija, reči, da običan čovek može večno da uživa u tom blagu.
Neka mu je večna slava!

David Bowie
1947-2016
R.I.P.

Ph By Dario Poljak


You Might Also Like

4 коментара

  1. WOw it is snowing... so fun!

    Happy New Year :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. In my country, I haven't seen such a great snow like this for years... I wish I could experience one just like this! :)

    best lace wigs

    ReplyDelete
  3. Divne reci za dragog Dejvid Bowija! Neka mu je vecna slava i neka njegova umetnost nastavi da zivi zauvek!!!
    Snezni post je divan :) Volim novu toplu jaknu. Vidi se da je odlicna za hladne dane koji nam predstoje. Sal se krasno ukopio sa belom pozadinom! Prava zimska carolija i ti si mi tako slatkic!
    Puno puno pusa <3

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.