Love In Details




Kako kupiti večnu bluzu, i nositi je godinama? Meni se dešava da u stvari koje sam investirala malo veći novac, nosim i po deset godina, što je složićete se odlična stvar.
Ali ne mora uvek da nam se svidi odevni predmet koji ste kupili pre koju sezonu, zato povedite računa, da model, dezen budu vanvremeski i držite me za reč, uvek ćete ga voleti.
Kao što je ovde u ovom postu, bela majica na tufne sa čipkom, pa to se provlači godinama, zar ne?
A ja se uvek držim ne robovati trendovima i modnim hirovima, nego prvenstveno istakniti sebe i svoju ličnost kroz stil. Moda je jedno, a stil je nešto što imate ili nemate.

U ovom postu je moja nova majica, koja je kupljena na sniženju u pola cene, naravno tako radim za većini stvari, kupujem ih kada su snižene i kada znam da donekle vrede te pare.
Majica je kao što vidite bela na tufne, sa detaljima čipke kao umetnutim dodatkom. Sve je 100% pamuk što je tek posebno važno i za cenu koju sam platila za nju da je od prirodnog materijala.
Kupila sam je zato što znam da ću je nositi sto godina, a pritom će uvek izgledati inetersantno, unikatno, sveže i moderno.
Tako ustvari investirate u prave stvari, kupite skuplje stvari koje su večne i uvek ih noste.
Tako je s svim mojim markiranim stvarima, ja ih nosim do izmoglosti, pa čak i tada gledam da ih osvežim nekim novim kupljenim detaljima, i odmah dobijete tu svežinu.To je ako želite da budete ekonomične prema svom buđžtu.Što je verujem svima mamama cilj.

A da se vratimo mi na ovaj izgled.
Majica je uklopljena uz ovu ne pamučnu suknjicu, koja je kupljena prošle godine u Lindex-u na sniženju za čini mi se 890din, što je isto dobra investicija.
Gledam da se uslikam kada je god to moguće, pa onda neki look-ovi izgledaju ovako sporty i po malo obični, ali sve se to promenilo, od kada sam postala mama, pa je život postao ubrzaniji, a vreme ograničeno.
Naravno, cipele-patike sam gledala da uklopim sa rancem, braon i crvena uvek mogu odlično da si prave društvo, a najslađi je kraj, kada sve možete da upotpunite sa nakitom.
Ovaj izgled je običan dnevni, sa primesama sporty elemenata, a završnica je u nakitu od poludragog kamenja, o kojem ću pisati u nekim od narednih postova.


Hi guys! We visited this pretty place and ended up taking some pictures.We enjoyed walked around with Viktor. Such a good day!

This post is about some details of my Sunday look.This look is so sporty, comfy, cute and fun.
I'm so glad I bought this blouse, I've worn is so much time already. This blouse is forever and I think I might need it for my life.

Soundtrack of today is Madonna's song Forbidden Love from Confessions On A Dance Floor from 2006. But Madonna have this title song on Bedtime Stories album from 1994. I love them both! I can listen this songs forever.

Tee Guess, Backpack Mango, Shoes Diesel

Ph By Dario Poljak




You Might Also Like

3 коментара

  1. Potpuno se slažem da trendovi nikada ne bi trebalo da prevagnu nad nečijom prirodom i ukusom za odevanje - niti će isti trend stajati svakome, niti ga treba po svaku cenu forsirati. I sama volim da iz ormana izvadim nešto što sam kupila pre četiri ili pet godina i obradujem se kao da sam kupila nešto potpuno novo. Ova bluza je tako lepa! :)


    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. To vadjenje iz ormara starih stvari, samo govori o tome da je stil izgradjen odavno kada umes na nov nacin da kombinujes stare stvari sa novima u novom vremenu!!

      Tnx for comment!

      Delete
  2. Romantična kombinacija! Majica je tako krasna i suptilna. Savrseni detalji, i odlično fotkani. Poslednja slika je bomba! Taca lepotica nasa <3

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.