BEAUTY POST: CLARINS SKIN CARE


Još jedan beauty post je pred vama. Ovaj put želim da podelim sa vama jedan od mojih omiljenih kozmetičkih brendova, a to je CLARINS.
Prvo ću kreniti sa negom kože oko očiju, jer je ona toliko bitna, kao što na usne svaki dan nanosite labelo, tako i predeo oko očiji zahteva svakodnevnu negu i pažnju.
Clarins multi-Active Yeux je krema za negu predela oko očiju, zateže kožu, uklanja znakove umora i neispavanosti. Krema je sa metalnim aplikatorom sa kojim se masira i nanosi krema. Sam aplikator hladi, što dodatno osvežava i masira kožu oko očiju. Krema za predeo oko očiju je jedan od najpotrebnijih kozmetičkih proizvoda, a kasnije sa godinama će te videti koliko vam se sve isplatilo.


Nega lica sa godinama postaje zahtevnija, jer nažalost koža stari, a kaža najviše stari kada je žedna. Zato koža lica želi da bude nahranjena uz dubinski hidrataciju. Gel Krema Hydra Essentiel za negu kože lica, za normalnu i mešovitu kožu, daje koži mat efekat. Uklanja fine linije uzrokovane baš dehidracijom kože. Ova gel krema sužava pore i štiti od negativnog spoljnog uticaja iz urbanih sredina. Krema je bez parabena.

  
Poslednji proizvod za danas je CLARINS serum, koji sam već za malo više od mesec dana potrošila do pola. I to je jedinla loša stvar o nemu što se brzo troši. Kada nanosite kremu na lice, nije isti efekat kreme, ako pre nje stavite i serum. Serum koža upije vrlo brzo, pa ne morate puno čekati da se osuši na koži da bi ste naneli kremu. I onda vaša krema ima bolji efekat na koži. Ovaj CLARINS  HYDRA-ESSENTIEL Serum za trenutnu, intenzivnu hidrataciju, hrani kožu i vraća joj svežinu. Koža postaje blistava i nahranjena. Bez parabena. Serum je bogat biljnim ekstraktima.

Ova tri proizvoda su mi postala vrlo brzo omiljena, jer zaista garantujem to što piše na njima, da su se tako i pokazala na mojoj koži.


PH by me

You Might Also Like

2 коментара

  1. Obozavam Clarins i koristim neke njihove proizvode, sjajna recenzija draga ^_^

    Da li bi zelela da pratimo jedna drugu? Ukoliko zelis ostavi komentar na mom blogu i uzvraticu follow <3

    Novi post
    https://prettylittleadrianna.blogspot.com/

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.