OUTFIT POST: WINTER LOOK



             Posle dužeg vremena i ja da objavim jedan malen i brzinski post koji sam danas napravila ispred našeg smeštaja na Zlatiboru. Ljudi koji su mi bliski znaju zašto nisam bila vredna na blogu i društvenim mrežama u zadnje vreme, ali imam velike razloge za to. Zato sam odlučila dokle još ne uđemo u Novu godinu, bar malo začinim nečim što jako volim, a to je blogging.
            Outfit jeste običan, jednostavan i dnevni, ali pošto je na Zlatiboru odmor dinamičan i brz, tako sam ponela i garderobu, nešto što je udobno i nosivo, a pritom toplo. Zlatibor jeste simpatičan, i što je najbitnije najviše je za decu, deca najlakše mogu ovde da nauče da skijaju, jer ima malih staza, što je za njih idealno. Ne mogu reći da nije divno ovo mestašce, svi su ljubazni, cene su kao u Novom Sadu, priroda je predivna, ima lepih novih hotela i apartmana koji su divna arhitektonska zdanja, ali da se mene pita, ja bih svuda zidala male starinske etno-kuće sa karaketističnim krovom. To mi je najlepše, jer uvek ta stara zdanja imaju dušu, dok nas nova podsečaju u kojem vremenu živimo, a to svi znamo.
           Sutra je doček Nove godine, tako da Vam želim sve najbolje i najdivnije u Novoj 2019. 

You Might Also Like

1 коментара



  1. The girls here with us would never call you once your booking is over. This is one of the reasons why we here at the house ofCall Girls in Aerocityhave earned ourselves a great reputation and a goodwill that is surely unmatchable. Check our other Services...
    Call Girls in Aerocity
    Call Girls in Aerocity
    Call Girls in Aerocity
    Call Girls in Aerocity
    Call Girls in Aerocity
    Call Girls in Aerocity

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.