CONCEPT BY KATIA DUOMO









         Leto je pred nama i naravno da uvek dobijemo želju da nosimo dobre materijale, pastelnih boja koje asociraju na proleće. Izaberite dobre materijale da se osećate sveže, a i moderno i zbog toga delim jednu vest sa vama.
         Kod nas na tržištu se pojavio novi španski brend vune, predivna i lepih materijala, brend se zove Katia. Moja rođena sestra i moja malenkost stojimo iza ovoga i jedini smo uvoznici na našem tržištu nečega gde akril u sastavu nije baš omiljeni i druge sintetičke sirovine nisu u opticaju kod ovog divnog prediva. Trenutno je pred vama Concept By Katia Duomo, njen sastav je 66% viskoza, 34% pamuk. Ovo je pravo letnje predivno, divne boje, mekoće, a i sastava. Divno je nositi nešto što ima tu laganu i prozračnu letnju notu, i kada znate da je to još i ručni rad onda sve još više dobije na vrednosti. Neka vaša energija bude istaknuta, kroz boje, ''hand mad'' garderobu i sigurno možete da dominirate gde god da krenete, da budete šik i moderne.
        Ostale nežne tonove ću ovde obajviti u postu, a ceo asortiman možete videti kod nas na instagramu @knitting.magic i fb stranici Magic Knitting, i  u online prodavnicu uskoro koja je i izradi.


You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.