OUTFIT POST: MR.DOODLE SWEATER AND SILVER SKIRT

 



       Ćao svima! Nadam se da ste lepo proveli vikend, ja sam išla kod frizera na farbanje, pa sam ujedno želela da uradim jedan post. Svi znate koliko mi je udobnost na prvom mestu, i otkako sam mama dvoje dece, moje vreme je ograničeno, pa svako moje kombinovanje garderobe bude neka sporty varijanta i zbog toga je izbor pao na ovaj duks i na velike štikle, da bar malo pobegnem od uobičajnog izgleda.
        Ova srebrna suknja mi je idelano išla uz celu kombinaciju, može da se slaže sa svetlnim tonovima odlično, ali za nakit sam onda gledala da bude umeren sem sata i dve narukvice skoro više ništa ni nemam. Ovaj novembar je počeo lepo i toplo i nekako su mi ovi svetli tonovi tako lepo išli uz taj dan. Mada, ja kada želim nešto da obučem, kao taj dan ovaj duks, onda sam se po njemu dalje uklapala kako i šta.
       Fotografije su kao i uvek brzinske, bez neke posebne gradske gužve, za mene je dovoljno da se vidi priroda. U blizini je bio i ovaj retro auto parkiran, pa se i on uklopio, mada nismo uspeli da skontao koji je to auto i koja mu je marka, uostalo kao da je to bitno.


Ph By Pera Knežević





You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.